First Order op nieuwe foto's 'Star Wars: The Force Awakens'

Zien we daar een AT-AT? En geen nieuwe beelden bij de D23.

Er is weer een boel nieuws rond Star Wars: The Force Awakens. Zo heeft Lucasfilm nieuwe beelden vrijgegeven, maar vertelde regisseur J.J. Abrams tegelijk dat er geen trailer komt dit weekend. Die mogen we later dit jaar verwachten. En verder is er het gerucht dat er een nieuwe AT-AT te zien is in de onlangs vrijgegeven TV-spot.

Geen nieuwe beelden tijdens D23
In een interview met Entertainment Weekly vertelde regisseur Abrams dat er geen nieuwe trailer, clip of beelden van achter de schermen worden vrijgegeven tijdens de D23 conventie dit weekend. "Het klopt, we tonen geen nieuwe beelden," vertelde Abrams aan EW. "In de herfst zal er een nieuwe trailer komen."

De film verkeert zich al lang en breed in de post-productie en Abrams vertelde in datzelfde artikel dat er nog gewerkt wordt aan de editing. "We werken nog aan het verfijnen van de versie," vertelde Abrams daarover. "Maar het is erg leuk om te zien hoe de film langzaam bij elkaar komt. Je realiseert je van sommige dingen zodat ze niet nodig zijn, dat je ze eruit kunt halen."

Doe mee met de Art Awakens
Lucasfilm werkt samen met Gallery 1988 in Los Angeles voor een officiële Star Wars artshow en vraagt fans om daar onderdeel van uit te maken. Fans kunnen eigen artwork uploaden op artawakens.com.

Drie nieuwe foto's
Dan zijn er nog drie nieuwe foto's vrijgegeven van de film. De beelden konden we al zien in de eerder vrijgegeven Koreaanse tv-spot voor de film en tonen de First Order.







Nieuwe AT-AT bij First Order?
De AT-AT is natuurlijk de legendarische tank, die we al te zien kregen in The Empire Strikes Back. Volgens velen was tijdens de tv-spot in de achtergrond de nieuwe AT-AT te zien. Daarop geen nek, wat de enige zwakte van de AT-AT was.



NieuwsFilm

meest populair