Onthullende personageomschrijvingen 'Power Rangers'

Wie zijn ditmaal de helden?

Via Collider zijn er wat details naar buiten gebracht over de Power Rangers-reboot, die Lionsgate aan het maken is. Elk personage heeft nu een achtergrondverhaal gekregen, waarmee al iets duidelijk wordt over hun positie in het nieuwe team. Hieronder de namen en omschrijvingen, compleet met beelden van de oude versies van de personages.

Bekijk de afbeelding

Jason


17 jaar oud, kan geweldig worden, als hij zichzelf niet zo in de weg zou staan. Jason was een legende in zijn thuisstadje, een quarterback met de vaardigheden om het te maken. Mensen kenden zijn naam. Kinderen droegen zijn jasje. Totdat Jason op een avond tegen een paal aan reed en zijn knie daarmee verpestte. Alles wat Jason zou worden, kwam daarmee in één klap tot een einde. En daarmee verloor hij ook zichzelf. Aan het begin van de film is hij een knul die een nieuwe kans nodig heeft. Aan het einde geeft hij leiding aan deze aparte groep tieners die hun individuele bagage afschudden en ontdekken wie het echt zijn.


Bekijk de afbeelding

Kimberly


17 jaar oud, onconventioneel cool op alle manieren die de populaire meisjes voor ogen hebben. Ze was zelfs ooit een van die populaire meisjes, maar niet langer. Niet sinds ze na een afwezigheid van zes maanden terugkeerde naar school. Er zijn tal van geruchten, maar daar geeft ze niet om, want ze is teruggekomen met een instelling van een rebel zonder doel. De waarheid is, dat ze vooral een diep geheim verbergt, dat haar erg kwetsbaar maakt.


Bekijk de afbeelding

Trini


17 jaar oud, mysterieus en ontzettend slim. Haar ouders verhuizen continu voor werk, waardoor Trini altijd het nieuwe meisje op school is. Ze is op zichzelf, slim en ziet alles. Maar wat ze echt wil, is een vriendengroep, toegeven zal ze dat echter niet. Vooral niet tegenover zichzelf.


Bekijk de afbeelding

Billy


17 jaar oud, en wat moeilijk. Hij is niet zo goed met mensen en kan ook niet helder communiceren. Maar hij is wel slim en vriendelijk en altijd ietwat vreemd. Soms op een grappige manier, soms niet. Billy is een knul zonder filter. Hij toont zijn emoties zoals ze tijd, maar begrijpt sarcasme. Hij heeft nooit echt vrienden gehad en vindt meteen een vriend in Jason.


Bekijk de afbeelding

Zack


17 en viert altijd feest. Hij is wat arrogant, naar buiten toe gehard en cool. Een charmante knul die makkelijk one-liners bedenkt en altijd wel op zijn gemak is geweest bij vrouwen. Een goede atleet, maar hij wilde nooit in een team spelen. Hij is dus op zichzelf. Hij laat alles van zichzelf zien, behalve de waarheid, want hij woont samen met zijn moeder in een caravan en voelt zich daarom inferieur.


NieuwsFilm

meest populair