12 nieuwe foto's en veel info 'Star Wars: The Force Awakens'

Entertainment Weekly heeft een compleet nummer aan de film gewijd.

Entertainment Weekly staat ditmaal in het teken van Star Wars: The Force Awakens. Om die reden zijn twaalf nieuwe foto's van de film vrijgegeven, die we hieronder hebben, inclusief de informatie die EW erbij gaf. Er is veel nieuwe informatie vrijgegeven over de film; over de personages en wat we mogen verwachten.

Het Keizerrijk is in de film verworden tot The First Order, een nieuwe groepering, nog steeds gebrand op het veroveren van de Melkweg. Zij worden bestreden door de mannen en vrouwen van the Resistance. Princess Leia (Carrie Fisher) heeft verder nu het lichtzwaard van haar vader Darth Vader in bezit. Hoeveel zij in de film te zien is, en hoeveel haar broer Luke Skywalker (Mark Hamill) te zien zal zijn, is nog de vraag. Maar: "Luke's lot speelt een sleutelrol".

Verder vertelde scenarist Lawrence Kasdan hoe hij samen met regisseur Abrams het scenario schreef. "Iedereen staat op een andere plek in zijn leven, Han en Leia en zo voorts," vertelde Kasdan. "Ze hebben net als ik dertig jaar geleefd. Hoe zou dat zijn? Hoe zouden ze de dingen nu zien? Ik probeerde dat uit te vogelen."

Samen met Abrams liep hij vervolgens vele kilometers. Met een recorder bij de hand, bedacht het duo hoe het melkwegstelsel zich gedurende die dertig jaar ontwikkeld had.

Het verhaal van de complete trilogie is op die manier in algemene zin uitgewerkt. "We weten waar we heen gaan, maar alleen in de breedste zin van het woord," vertelde Lucasfilm directeur Kathleen Kenedy.



De eerste foto die we hebben, is van Daisy Ridleys Rey en John Boyega's Finn. Zij vluchten van First Order Stormtroopers op de woestijnwereld Jakku.



Misschien wel de meest heldere blik tot nu toe op Kylo Ren, een rol van Adam Driver. De schurk maakt het onze helden moeilijk en staat klaar voor de aanval.



Vermoedelijk een beeld van het begin van de film, als Finn vlucht van het wrak van een neergestorte TIE-fighter.



Een bijzonder wezen, waarop we een schrootjager zien, samen met Rey en BB-8. wat dat grote wezen is waar hij op zit?



Uiteraard spelen ook helden R2-D2 (Kenny Baker) en C-3PO (Anthony Daniels) een rol in de film. Opvallend is de rode arm van C-3PO.



Hierboven een beeld van Kylo Ren, die samen met de meedogenloze strijders van de First Order een dorpje op Jakku in puin legt.



Eindelijk een beeld van Domhnall Gleeson, die de rol van General Hux speelt. De foto was nog niet eerder vrijgegeven, maar tijdens de Comic-Con vertoond. Hij is de leider van de First Order.



Dit harnas is van een van de krijgers van de First Order, die onder de naam van Captain Phasma doorgaat. De rol wordt gespeeld door Gwendoline Christie.



Deze foto toont regisseur J.J. Abrams samen met co-schrijver Lawrence Kasdan, op de set van de First Order Starkiller Base. Het scenario dat Kasdan in handen heeft is duister rood gekleurd, om het maken van kopieën te bemoeilijken.



De X-Wing van Oscar Isaacs Poe Dameron is zwart, maar waarom? Dit shot werd vertoond tijdens de Star Wars Celebration in Anaheim.



Een beeld van regisseur J.J. Abrams en Daisy Ridley, van achter de schermen.



"Chewie, we zijn thuis," zegt Harrison Fords Han Solo tegen compagnon Chewbacca (Peter Mayhew) in dit shot.



Tot slot is er nog bovenstaand beeld dat de cover van EW toont.



NieuwsFilm

meest populair