Algemeen

Dave Franco keert terug in Bad Neighbours 2

Bad Neighbours: Sorority Rising zal volgend jaar al op het grote scherm te zien zijn.

door Ciara Voets op 14.08.2015 om 14:04 in Algemeen
Nu de voorbereidingen in volle gang zijn, is ook bekend gemaakt dat Dave Franco terug zal keren in het tweede deel van Bad Neighbours. Hij zal opnieuw te zien zijn in de rol van Pete naast Zac Efron's Teddy.

Ook zullen Seth Rogen en Rose Byrne terugkeren als Mac en Kelly Radner, die in de eerste film moesten strijden tegen de 'brotherhood' onder leiding van Teddy. Dit keer zullen zij het alleen op moeten nemen tegen een 'sorority' onder leiding van Chloe Moretz, die het huis naast de Radner's over zullen nemen.

De opnames zullen nog dit jaar starten en net als de eerste film onder leiding van Nicholas Stoller. Naast zijn rol als regisseur zal hij ook verantwoordelijk zijn voor het script, samen met Seth Rogen, Evan Goldberg, Andrew Jay Cohen en Brendan O'Brien.

Naar verwachting zal Bad Neighbours 2: Sorority Rising volgend jaar mei op het grote scherm te zien zijn. Momenteel staat de uitkomstdatum in de VS op 6 mei 2016.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Olrik

Avatar

adofmirosch "Deel 1 was zo slecht :Z"


In tegenstelling tot een heleboel andere mensen vond ik deze film ook slecht. Laatst wederom bekeken en ik was er nog minder van onder de indruk dan de keer daarvoor. Ik kijk dus ook niet uit naar het tweede deel.

Moviemagic

Avatar

Wat is deel 1 slecht. Volgens mij ligt het ook o.a. aan Seth Rogen. Wat is die vent saai in acteren.

nieuwslaatste nieuws

meest populair