Armie Hammer onthult hoe hij in 'Entourage' terechtkwam

Kennelijk mocht iedereen in de film voorkomen als ze tijd en zin hadden.

Hoewel de tv-serie Entourage een punt achter de avonturen van filmster Vincent Chase en zijn vrienden zette, stemde HBO vier jaar later in met het maken van een speelfilm. De prent was al met al geen groots succes. Met een budget van plusminus 30 miljoen dollar behaalden de makers iets meer dan 40 miljoen dollar aan de kassa. Het voortbrengsel zelf werd ook koeltjes verwelkomt. Het merendeel van de critici gaf de creatie van regisseur Doug Ellin een harde onvoldoende. Waar men echter wel van opkeek waren de talloze gastrollen.

Dat waren er zo'n 50 en acteur Armie Hammer was er één van. Tijdens de promotietour van The Man From U.N.C.L.E. gaf hij weg hoe dit precies tot stand kwam. Het blijkt geen groots opgezet spel te zijn.

"Ik kan met honderd procent zekerheid zeggen dat ik niet in het originele script zat. Ik denk dat het in wezen als volgt ging wat betreft de cameo's: de makers verstuurden massa's aan e-mails rond. 'Kan er iemand opdagen? Alsjeblieft? Daag gewoon op. Help ons!' Zoiets. Ik ken Jeremy Piven in het echt en hij vroeg me: 'Hey, gozer, ben je in de buurt op dinsdag?' Ik vertelde hem: 'Ja, ik ben een acteur zonder werk, ik ben altijd in de buurt. Ik heb niets anders te doen.' Dus vroeg hij me: 'Wil je een dagje werken op de set van 'Entourage?' 'Natuurlijk!' antwoordde ik."

Het filmen van de korte rol voltrok zich zeer eenvoudig. De 28-jarige Hammer hoefde enkel op te dagen en spendeerde verder weinig tot geen tijd in de make-up stoel. Zowel de kleding waarin hij verscheen als zijn ongeknutselde haar werden geaccepteerd. Over de glimprol van Hammer werd er een kleine featurette gemaakt. Bekijk hem hieronder.



NieuwsFilm

meest populair