Walt Disney kondigt 'Gigantic' aan en Pixar maakt 'Coco'

En Shakira leent haar stem aan 'Zootopia' en bekijk de drie T-Rexen uit 'The Good Dinosaur'.

Tijdens D23 van afgelopen weekend is er meer bekendgemaakt over de toekomstige releases van de animatiestudio's van Walt Disney en dochter Pixar. Zo kondigde Walt Disney de animatiefilm Gigantic aan, gaf Pixar tekst en uitleg bij Coco en werd bekend dat zangeres Shakira haar stemt leent aan een personage in Disney's Zootopia.

Als eerste Gigantic. Dit wordt een animatiefilm rond het bekende sprookje 'Jack and the Beanstalk' en wordt geregisseerd door Nathan Greno (Bolt, Tangled). De omschrijving: Tijdens de 'Age of Exploration' in Spanje ontdekt de avontuurlijke Jack een wereld vol reuzen in de wolken. Samen met een 18 meter grote 11 jarig meisje bedenkt hij een plan om haar terug naar huis te krijgen. Hij heeft echter wel te dealen met haar enorme persoonlijkheid. Gigantic verschijnt in 2018.



Pixar gaf meer duidelijkheid over één van hun nieuwe (originele) projecten: de reeds eerder aangekondigde Day of the Dead / Día de los Muertos-animatiefilm. De titel wordt Coco en de film wordt geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3). De film geeft antwoord op de vraag 'wat als een Mexicaanse jongen met de naam Miguel zijn reeds overleden Mexicaanse familie zou kunnen ontmoeten?' Hieronder een overzicht van de komende zes Pixar-films.



Coco is samen met The Good Dinosaur het enige originele Pixar-project komende jaren. Hieronder een nieuwe indruk op de T-Rexen:



Hieronder een afbeelding van Shakira's personage Gazelle in Zootopia, welke komend voorjaar verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair