'Doctor Strange' belooft "vrouwen, explosies en meervoudige dimensies"

Bevestigd: Chiwetel Ejiofor speelt Baron Mordo en Tilda Swinton is The Ancient One.

Ondanks dat de D23 Expo weinig concrete beelden opleverde voor niet-bezoekers werd er wel volop gesproken over de aankomende titels in Marvel Cinematic Universe. Zo ook over Doctor Strange.

Tijdens de Expo beloofde Benedict Cumberbatch een aantal zaken voor de superheldenfilm: "...vrouwen, auto's, explosies en projecties naar meerdere universa." en "Hij is een buitengewoon personage en brengt een compleet nieuwe dimensie, meervoudige dimensies, naar het Marvel universum."

Marvel Studios-baas Kevin Feige was uiteraard aanwezig en zei het volgende: "Het doel is om door te blijven gaan met het uitbreiden van het comic book-filmgenre, dat het Marvel Cinematic Universe is. De comics doorkruisen dimensies en met elke film proberen we dat op een cinematische manier te doen."

Ook bevestigde Feige dat Chiwetel Ejiofor de rol speelt van Baron Mordo en Tilda Swinton invulling geeft aan The Ancient One. Tijdens D23 was zeer gekleurde concept art te zien van Dr. Stephen Strange en de andere personages, met onder meer The Ancient One als een oude Aziatische man. De superheldenfilm van Scott Derrickson (Sinister) draait vanaf 3 november 2016 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair