Ben Affleck viert z'n verjaardag met 't hele gezin

Samen met Jennifer Garner doet hij alles voor de kinderen.

Ondanks dat het stel na een huwelijk van 10 jaar aangegeven heeft te gaan scheiden en momenteel met enkele onverkwikkelijke geruchten geconfronteerd wordt omtrent een verhouding, hebben Ben Affleck en Jennifer Garner met het knusse gezin een aangenaam weekend achter de rug. De Argo-regisseur werd eergisteren op 15 augustus 43 jaar, even oud als zijn vervreemde vrouw.

Affleck vloog op donderdag naar Atlanta, waar zijn toekomstige ex met hun drie kinderen (Violet, Seraphina en Samuel) verblijft voor de opnames van Miracles From Heaven. Op zaterdag gingen ze naar de stad Orlando in Florida om Universal Studios te bezoeken voor een dagje uit. Ze werden vergezeld door de moeder van Affleck en een nieuwe oppas, zoals je op de onderstaande foto kan zien.

Vader en moeder hebben dikwijls laten weten dat ze, ondanks de stand van zaken, de levens van hun kinderen niet willen verdraaien. Een ingewijde onthulde eerder aan Us Weekly: "Ze vinden dat ze zich als volwassenen moeten gedragen omwille van de kinderen en zodoende de gezondste manier uitvogelen om samen als ouders op te treden. Ze willen dat de levens van hun kinderen niet veranderen, omdat hun ouders niet meer getrouwd blijven." De reden van hun scheiding zou tot stand zijn gekomen omdat Affleck een affaire zou hebben gehad met babysitter Christine Ouzounian. Laatstgenoemde is de afgelopen tijd met prijzige accessoires gesignaleerd.

Matt Damon feliciteerde overigens zijn goede vriend Affleck op een vermakelijke manier. Tijdens de première van Project Greenlight uitte hij: "Ik wens hem uiteraard het beste toe, maar hij wordt 43. Het is niet 40. Het is niet 45. Snap je? Het is een vergeetachtige verjaardag. Ik kan mijn 43ste verjaardag niet eens meer herinneren!" zei de 44-jarige acteur.



NieuwsFilm

meest populair