Cast & crew over wat we mogen verwachten van 'Star Wars: The Force Awakens'

Volgens Drew Struzan is het de beste Star Wars-film ooit.

Er is weer een heleboel nieuws rond Star Wars: The Force Awakens. Ditmaal hebben we een video waarin J.J. Abrams, John Boyega, Lupita Nyong'o, Oscar Isaac en Daisy Ridley vertellen over wat we van de film mogen verwachten, is er een interview met Drew Struzan die de film de beste Star Wars ooit noemt, en hebben we een leuk feitje over hoe Han Solo (Harrison Ford) nu bekend staat in het fictieve universum.

Laten we daar maar mee beginnen. Over Han Solo vertelde J.J. Abrams (zie onderstaande video, laatste deel) dat er een complete generatie ”personages in deze wereld is, die misschien van hem gehoord heeft, of misschien helemaal niet. Wat zou hij nu voor die mensen betekenen? Dat raakte wel een zenuw bij mij en maakt ook zeker deel uit van het verhaal.” Het lijkt er dus op, dat Han Solo in de film erg beroemd geworden is. Datzelfde zal dan waarschijnlijk ook voor andere personages uit de oorspronkelijke filmreeks gelden.

En dan is er Drew Struzan, die de film al deels heeft gezien. ”Hij [J.J. Abrams] liet me zo ongeveer de halve film zien en het was gewoon… een geweldige film en ik weet dat het groots gaat worden. Ik mocht het scenario lezen en ik heb ongeveer de helft gezien. En ik kan jou en de fans vertellen dat het, echt waar, de allerbeste Star Wars gaat zijn die je hebt gezien. Het is prachtig gemaakt en vertelt een geweldig verhaal.”

Tot slot hieronder nog het videointerview.



NieuwsFilm

meest populair