Video

Darth Vader-teaser 'Kung Fu Panda 3'

"Po, ik ben je vader..."

door Bram de Groot op 26.08.2015 om 11:19 in Video
Hieronder zie je een nieuwe teaser voor Kung Fu Panda 3, waarin op een wel heel gemakkelijke manier wordt geknipoogd naar Star Wars, in het bijzonder Darth Vader.

De vermoedelijke clip "A Father Rises" uit de animatiefilm van DreamWorks Animation toont uiteraard de strijdbare panda Po (Jack Black) en zijn vader Li (Bryan Cranston). Ook zien we Po's adoptievader Mr. Ping, met een stem van James Hong. Kung Fu Panda 3 staat gepland voor 13 april 2016.

In de derde Kung Fu Panda, geregisseerd door Jennifer Yuh en Alessandro Carloni, wordt Po herenigd met zijn biologische vader Li. Samen gaan ze naar een verscholen pandaparadijs. Ondanks deze mooie hereniging moet hij ook zijn klauwen laten zien. Het pandaparadijs wordt namelijk bedreigd door de bovennatuurlijke slechterik Kai die de krachten heeft gestolen van verslagen Kung Fu Meesters. Samen met zijn oude vrienden en de andere panda's trekt Po opnieuw ten strijde.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

dutchmovielover "Wie verzorgen in Nederland de stemmen?"
Ben je dan van plan naar de Nederlands ingesproken versie te gaan?

dutchmovielover

Avatar

KeesjeNL "Ben je dan van plan naar de Nederlands ingesproken versie te gaan?"
haha nee zeker niet. Maar ik ben gewoon benieuwd

KeesjeNL

Avatar

dutchmovielover "haha nee zeker niet. Maar ik ben gewoon benieuwd"
Je ziet altijd bij RTL Boulevard hoe soapies bijna tranen in de ogen krijgen hoe blij ze zijn met het inspreken van die stemmen. Waag daar dus eens een kijkje;).

NieuwsFilm

meest populair