Daniel Craig geen fan van stiekeme foto's

Naar de kroeg gaan is iets wat hij daardoor nu minder doet.

Fotografen van roddelbladen maken het er niet makkelijker op voor beroemdheden. Continue azen ze op mooie plaatjes om te schieten en deze zodoende door te verkopen. Maar fans van bekendheden kunnen er ook wat van. Bond-ster Daniel Craig, die we dit jaar in Spectre zullen zien, onthulde via DuJour magazine hoe hij precies over mensen denkt die heel geniepig een kiekje nemen.

"Kroegen zijn moeilijk om naartoe te gaan, maar dat komt voornamelijk vanwege mobiele telefoons. Gedurende de hele dag deel ik handtekeningen uit en ook foto's aan het eind van de avond. Maar als er heel de avond foto's van me worden genomen in een bar, dan word ik pissig. Als je er om vraagt, dan zeg ik misschien 'ja.' Maar je moet me benaderen en vragen: 'Zou je met me op de foto willen gaan?' Maar als je verdomme steels foto's van me neemt... Het is eigenlijk menselijk, die geheimzinnigheid! Ze bedonderen me er wel mee! Mensen zien het echter niet als een probleem. Misschien zie ik het wel verkeerd."

De 47-jarige Craig, die sinds 2011 met actrice Rachel Weisz getrouwd is, gaf aan misschien te gedwee te zijn. Zijn vrouw doet het vele malen eenvoudiger. "Mijn vrouw is de beste in de wereld als het daarop aankomt. Ze draait zich naar hen om en zegt: "Nee, dankjewel." Verslagen zeggen ze dan: 'Oké.'"

Dat hij geen cafés meer kan bezoeken ergert hem wel enigszins. "Ik rouw er lichtjes om. Ik hou er van om een drankje te drinken en ik hou van kroegen. Ik vind het geweldig om nieuwe kroegen te vinden, nieuwe plaatsen om te socialiseren. Maar dat bezit tegenwoordig zo zijn grenzen."



NieuwsFilm

meest populair