Sandra Bullock weer aan het daten

Fotograaf Bryan Randall is de gelukkige.

Eerder deze maand kwam er aan het licht dat actrice Sandra Bullock (Gravity) weer een nieuwe liefde in haar leven had gevonden. Wie het precies was, wist niemand, enkel dat de beste man het beroep van een fotograaf uitvoert. Us Weekly heeft inmiddels enkel details vrijgegeven, waaronder dat het nieuwe koppel de exclusieve trouwerij van Jennifer Aniston en Justin Theroux bijwoonde.

De man in kwestie heet Bryan Randall en is vader van een dochtertje, wier naam hij op een van zijn vingers heeft getatoeëerd. Bullock (51 jaar) zelf heeft ook een kind, Louis Bardo. Ze adopteerde het knulletje met haar geliefde van toentertijd, Jesse James. Toen zij uit elkaar gingen, besloot Bullock verder te gaan met de adoptie. Ook de naam van Louis is in inkt terug te vinden op zijn moeder, recht boven haar hart.

De Speed-actrice en Randall werden donderdag op beeld vastgelegd toen ze uit eten gingen in West Hollywood. Veel details zijn er niet omtrent de man, wat Bullock vermoedelijk zal waarderen. Een insider vertelde desalniettemin opgewekt: "Sandra's vriendje is heel erg aantrekkelijk. Hij is super heet, maar ook super normaal. Het is duidelijk te zien dat ze blij met hem is."



NieuwsFilm

meest populair