De grootste trailers: 'Hobbit', 'Youth' en meer

We hebben ook beelden van Nasty Baby, Memories of the Sword en The Final Girls.

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van Youth, Nasty Baby, The Hobbit, Memories of the Sword en The Final Girls bekijken.

Youth



De nieuwe film van regisseur Paolo Sorrentino ziet er in elk geval sfeervol uit. De hoofdrol in de film is voor Michael Caine, die de rol speelt van een gepensioneerde dirigent. Hij is op vakantie in de Alpen en wordt daar gevraagd een optreden te verzorgen voor koningin Elizabeth II en prins Philip. Olrik gelooft dat de film geweldig wordt: "Youth zou best wel eens een van de beste films van dit jaar kunnen wezen."



Nasty Baby



De nieuwe film met Kristen Wiig erin draait om een vrouw die haar twee beste vrienden, een homostel, wil helpen met het krijgen van een kind. Het drietal bekijkt alle mogelijkheden, maar krijgt tegelijk te maken met de moeilijke en onaardige buurtbewoner Bishop. De confrontaties worden steeds erger en langzaam loopt de boel uit de hand.



The Hobbit



De extended edities van de Hobbit-trilogie hebben nu een verzameltrailer gekregen. Dat komt omdat in de Verenigde Staten de films nog eens in de bioscopen gaan draaien, netjes in de verlengde versies van regisseur Peter Jackson. Thiver gelooft net als een aantal andere mensen dat de tweede film beter is in zijn uitgebreide versie. Maar: " Ik vrees echter dat deze versie vooral meer actie zal bevatten."



Memories of the Sword



Xarkov zet Memories of the Sword alvast op zijn watchlist: "helemaal klaar voor meer van dat soort films." Het verhaal volgt een meisje dat wraak wil nemen vanwege het verraad en de dood van haar moeder. Ze besluit te gaan trainen om het op te nemen tegen één van de machtigste strijders van de Goryeo-dynastie.



The Final Girls



Tot slot nog de trailer voor een spoof van de beroemde slashers uit de jaren '80. Max (Farmiga) en haar vrienden besluiten een voorstelling van de fameuze cultfilm Camp Bloodbath bij te wonen. Daarin speelt de moeder van Max (die op jonge leeftijd kwam te overlijden) één van de hoofdrollen. Tijdens de vertoning breekt er een brand uit en belandt de groep op merkwaardige wijze in de film. Gevangen in de horrorfilm worden ze met hitsige kampbegeleiders geconfronteerd, trachten ze uit de handen van een moordenaar met een machete te blijven en proberen ze een manier te vinden om, levend en wel, thuis te komen.



NieuwsFilm

meest populair