Trailer 'The 5th Wave': Chloë Grace Moretz trotseert 'n buitenaardse invasie

De verfilming van 't gelijknamige YA-boek bezit ook rollen voor Liev Schreiber en Maika Monroe.

We kunnen aan filmseries zoals The Maze Runner en The Hunger Games weer een nieuwe toevoegen, indien ze succesvol is: The 5th Wave. Sony heeft de eerste trailer gedeeld, welke je hieronder terug kan vinden. Het is een adaptatie van het gelijknamige boek van schrijver Rick Yancey. Het is de eerste in de serie - het tweede schrijfwerk komt deze september uit onder de naam The Infinite Sea.

De hoofdrol van de 16-jarige Cassie wordt vervuld door Chloë Grace Moretz (Kick-Ass). Zij is een overlevende van een brute buitenaardse invasie die nog steeds gaande is. Ze reist op eigen benen, op zoek naar haar broertje die ze kwijtgeraakt is tijdens één van de vele kolossale aanvallen. Waarom de aliens, die 'The Others' genoemd worden, ons aanvallen weet niemand. Ze nemen in ieder geval ruim de tijd, aangezien de ruimtewezens op mensen kunnen lijken en zodoende stilaan onze netwerken infiltreren. Terwijl Cassie zich voorbereidt op de volgende grote aanval, de '5th wave', ontmoet ze een jongeman die haar laatste hoop lijkt te belichamen.


De rest van de cast bestaat o.a. uit Nick Robinson, Alex Roe, Maika Monroe, Ron Livingston en Liev Schreiber. De sciencefictionthriller is geregisseerd door J Blakeson en gepend door Susannah Grant (Erin Brockovich). Volgend jaar, vanaf 28 januari, kunnen we de film in onze bioscopen bezichtigen.

NieuwsFilm

meest populair