Nieuwe personages 'Star Wars: The Force Awakens' bekend

Twee aliens met mogelijk belangrijke rollen?

Hoe dichterbij december komt des te meer wordt er duidelijk over "de grootste filmrelease aller tijden". Nu zijn er weer twee nieuwe personages onthuld uit Star Wars: The Force Awakens, via foto's van speelgoedversies die reeds te koop zijn.

Onderstaande twee foto's van de speelgoedversies van de aliens Sarco Plank en Asty zijn genomen door een lezer van Jedi Temple Archives. Heel veel meer details over de rol van deze personages zijn er overigens niet te melden. Mocht je niet besmet willen worden met wat milde spoilers, dan niet verder lezen...





Wat wel opvallend is, is dat Sarco Plank al eens te zien was in een video (zie hieronder een screenshot) met regisseur J.J. Abrams vanaf de set in Abu Dhabi. Volgens de kenners zou het een inwoner zijn van Jakku, de planeet waar Daisy Ridley’s Rey woont aan het begin van de film. Asty is overduidelijk één van de X-Wing piloten die online de naam Bullhead droeg.



De fotograaf meldde dat er ook versies waren van een Stormtrooper, een Snowtrooper, Ezra Bridger en Kanan Jarrus. De laatste twee zijn personages uit de animatieserie Star Wars Rebels... Tijd zal uitwijzen welke connectie zij hebben met The Force Awakens, te zien vanaf 16 december.



NieuwsFilm

meest populair