'SPECTRE' mogelijk laatste James Bond-film voor Daniel Craig

Plus twee nieuwe stills uit Bond 24.

Na de 24e James Bond-film Spectre zal Daniel Craig volgens het contract dat hij is aangegaan met EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer en Sony Pictures nog één keer opdraven als 's werelds bekendste geheimagent. Of dit ook gaat gebeuren in nog maar de vraag.

In een gesprek met Esquire liet de Britse acteur, die na Spectre vier keer de rol van 007 heeft gespeeld, blijken dat hij niet bepaald enthousiast is om een vijfde keer James Bond te spelen: "Ik weet het niet. Ik weet het echt niet. Echt waar. Ik probeer niet terughoudend te zijn of zo. Op dit moment kan ik het me gewoon nog niet inbeelden."

Een POLL van FilmTotaal wees uit dat onze bezoekers het liefst Michael Fassbender, Idris Elba of Tom Hardy zien als de opvolger van Craig.

Op de vraag of Spectre, opnieuw geregisseerd door Sam Mendes, de voorganger Skyfall kan evenaren, is Craig iets duidelijker: "Ik denk dat iedereen redelijk van het veld was geslagen, het is de grootste Britse film aller tijden. Wat betekent dat in vredesnaam? Hoe gaan we vervolgens verder? Hoe kan je dat verwerken? Het had ongeluk met zich mee kunnen brengen... Maar dat bleek niet zo te zijn, al was er vanaf het begin wel een enorme druk aanwezig. Ik heb het gevoel dat we allemaal onze uiterste best hebben gedaan en dat geeft een goed gevoel. Of dat ook voor een betere film heeft gezorgd, zullen we zien."

Hieronder ook nog twee nieuwe foto's uit de film, met daarop - uiteraard - Craig en actrice Lea Seydoux als Madeline Swann.





Spectre draait vanaf 26 oktober in Groot-Brittannië en vanaf 5 november - dat is over ruim twee maanden - draait de Bond-film ook in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair