Benicio del Toro bevestigt villain-rol in 'Star Wars: Episode VIII'

En hoor de stemmen van Kylo Ren en Captain Phasma uit 'Star Wars: The Force Awakens'.

Het is officieel. Benicio del Toro (Guardians of the Galaxy) speelt de slechterik in Star Wars: Episode VIII. De acteur bevestigde zijn rol tegenover Rac1, een Spaans radiostation. Ook gaf hij aan dat regisseur Rian Johnson de opnames aankomende maart zal starten.

Over zijn rol zei hij: "Ehhh, weet je, ik mag niet veel over de film zeggen. Ik ben zeg maar de slechterik. Maar... we zullen zien." Star Wars: Episode VIII staat gepland voor 24 mei 2017.

Ook is het vandaag Force Friday en dat betekent dat de (speelgoed)winkels officieel worden overspoeld met allerlei artikelen gebaseerd op Star Wars: The Force Awakens. Naar verwachting haalt Walt Disney alleen met de verkoop van de merchandise zo'n $5 miljard op. Via poppen van Adam Drivers slechterik Kylo Ren en Gwendoline Christie's Captain Phasma horen we de stemmen van deze slechteriken.

Tevens werd bekend dat de John Williams' soundtrack voor The Force Awakens vanaf 18 december te koop is. Wil je een indruk krijgen op de nodige The Force Awakens-producenten? Check Amazon.





NieuwsFilm

meest populair