Dylan Bakers appartement bijna in lichterlaaie

De woning van zijn buurvrouw stond in vuur en vlam en hij trachtte haar te redden.

Afgelopen dinsdagnacht heeft acteur Dylan Baker (Spider-Man 2, Trick 'r Treat) zijn heldhaftigheid mogen tonen toen hij erachter kwam dat het appartement van zijn buurvrouw in brand stond. De 55-jarige Amerikaan, die op de 33ste verdieping van een flat in New York woont, legde aan NBC bloot hoe hij met de situatie omging.

"Ik sloeg op de deur en riep haar naam, Vivian. Daarna opende ik haar deur - ik vond het verrassend dat deze open was - en overal waren er vlammen. Het was een volwaardige brand, het was angstaanjagend. Weldra kwam er rook op me af, dus moest ik de deur dicht slaan."

Wegens de bezwarende situatie, en het feit dat Baker geen reactie van zijn buurvrouw kreeg, collecteerde hij zijn gezin bijeen en ontvluchtte het pand terwijl hij de politie belde. Momenten later daagde de brandweer op. Zij kregen de brand onder controle en vonden Vivian buiten bewustzijn op de vloer. Ze werd daarna naar het ziekenhuis gebracht, waar ze nog steeds in kritieke toestand verkeert. De woningen rondom Bakers buurvrouw, inclusief de zijne, hebben geen brandschade opgelopen.



NieuwsFilm

meest populair