Algemeen

Tom Hardy nu belangrijke favoriet James Bond

Bookmakers schatten de kans 4/1 in.

door Jim Pedd op 03.09.2015 om 16:08 in Algemeen
Nu helder is dat Daniel Craig waarschijnlijk stopt met de rol van James Bond, hebben de bookmakers in het Verenigd Koninkrijk een nieuwe lijst gemaakt met topfavorieten voor de rol. De belangrijkste favoriet blijkt Tom Hardy te zijn.

”De Volgende James Bond markt is absoluut tot leven gekomen, met veruit de meeste steun voor Tom Hardy; de kans dat hij het overneemt is nu 4/1 tegenover 6/1 eerst,” aldus woordvoerder Liam Glynn van BoyleSports. Eerder bleken Idris Elba en acteur Damian Lewis de belangrijkste favorieten voor de rol. De kans dat zij de race winnen is volgens de bookmakers 3/1. Een andere belangrijke favoriet is Henry Cavill, waar de kans nu 4/1 is dat hij het wordt.

”Er zijn geen tekenen dat de steun opdroogt, dus we verwachten dat Tom Hardy binnenkort de belangrijkste favoriet voor de rol wordt, waardoor BoyleSports hard geraakt kan worden, mocht hij de rol daadwerkelijk krijgen,” concludeerde Glynn.

Eerder deze week vertelde Daniel Craig nog dat Spectre mogelijk zijn laatste Bond-film wordt. "Ik weet het echt niet," vertelde hij toen over een mogelijke vijfde keer dat hij de rol speelt. Voordat het zover is mogen we hem nog in elk geval één keer zien, in Spectre. Die film gaat op 5 november in première.

33 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ik roep al een tijdje dat ik Cavil graag als nieuwe Bond wil zien. Maar mocht het Tom Hardy worden hoor je mij ook zeker niet klagen. Top acteur en ontzettend badass. Zeker een geloofwaardige Bond.

Frietgezicht

Avatar

Prima. Ik vind Hardy in alles top en is mijn favo acteur. Ik ben 100% hetero maar ik zou hem zo doen.

Olrik

Avatar

Tom Hardy lijkt mij de juiste keuze voor het spelen van de nieuwe James Bond. Hij is goed in bijna alles en hij kan duidelijk veel verschillende personages spelen.

StarLord

Avatar

Jaaa! doen! Ik vind Hardy een topacteur en een rasechte engelsmanSmiley face

ScreamingLife1

Avatar

Lijkt me een heel goede JB, alleen ik denk dat we dan met wat minder humor moeten gaan doen,dat de franchise in een 'Timothy Dalton' fase terecht komt.

sonnycorleone

Avatar

Olrik "Tom Hardy lijkt mij de juiste keuze voor het spelen van de nieuwe James Bond. Hij is goed in bijna alles en hij kan duidelijk veel verschillende personages spelen."
Precies! Dat moet ie dan ook zeker blijven doen. I.p.v vast zitten aan 007. Idris Elba zou 'n mooie switch zijn!!!

Glennekeeeee

Avatar

Tom Hardy zou inderdaad de Craig-Bond perfect kunnen verderzetten qua stijl. Anderzijds is de man al 37 dus ten vroegste op z'n 40e zou de eerste Bond met hem uit kunnen komen (overigens denk ik dat als SPECTRE financieel terug zo een bom word Craig door contractuele verplichtingen wel terug opgeroepen zal worden en zou er dus weer 2/3 jaar verder zitten). Op zich was Craig ook al 37 maar vind Hardy er toch al wat ouder uitzien dus misschien toch al net té rijp voor Bond.

Nuja, volgens mij komt Craig wel nog 1x terug dus kunnen we deze poll nog 3 jaar uitstellen

YOLO

Avatar

ScreamingLife1 "Lijkt me een heel goede JB, alleen ik denk dat we dan met wat minder humor moeten gaan doen,dat de franchise in een 'Timothy Dalton' fase terecht komt."
Geld ook voor de 'Craig' fase ook bizar weinig humor tov Brosnan/Moore.

sonnycorleone "Precies! Dat moet ie dan ook zeker blijven doen. I.p.v vast zitten aan 007. Idris Elba zou 'n mooie switch zijn!!!"
Maar Craig heeft tussen 007 door ook in andere films gespeeld. En verder heeft Hardy nog Mad Max contracten getekend. Dus echt 'vast' zal Hardy zeker niet zitten.

Glennekeeeee

Avatar

sonnycorleone "Precies! Dat moet ie dan ook zeker blijven doen. I.p.v vast zitten aan 007. Idris Elba zou 'n mooie switch zijn!!!"


Die man is al 42 dus tegen dat ze zouden beginnen opnemen al 44. Is toch wat oud om als Bond te starten lijkt me.

Baron Von Marlon

Avatar

Ik vind die gozer zo overgewaardeerd.
Geen slechte acteur ofzo, maar zeker geen topper.

kingcreole

Avatar

In The Drop had hij anders een fantastische rol

dawgrule

Avatar

Frietgezicht "Prima. Ik vind Hardy in alles top en is mijn favo acteur. Ik ben 100% hetero maar ik zou hem zo doen."


100%? maak er dan 90% van, want een beetje gay is oke.

Merlin

Avatar

Frietgezicht "Ik ben 100% hetero maar ik zou hem zo doen."
Twijfelachtig na zo'n statement.

sonnycorleone

Avatar

Glennekeeeee "Die man is al 42 dus tegen dat ze zouden beginnen opnemen al 44. Is toch wat oud om als Bond te starten lijkt me."
En? Roger Moore speelde 007 nog op z'n 58ste! En die heeft denk ik nog nooit 'n sportschool van binnen gezien! Btw dat Arnie op z'n 70ste terminatortje speelt is gewoon!?

Glennekeeeee

Avatar

sonnycorleone "En? Roger Moore speelde 007 nog op z'n 58ste! En die heeft denk ik nog nooit 'n sportschool van binnen gezien! Btw dat Arnie op z'n 70ste terminatortje speelt is gewoon!?"


Ik wist dat de leeftijd van Moore (en Connery) ging komen als antwoord. Nuja, de laatste films met Moore zag hij er ook effectief te oud uit als Bond.
Ik ga je ook niet zeggen dat het niet kan/mag maar in deze tijd is dat gewoon te oud volgens mij (allee, ik denk dat de mensen achter Bond er ook zo over denken) vooral omdat er nu meteen voor een langlopend contract word gekozen en met 5 films ben je toch wel 12-15 jaar zoet.

Dat Arnie op z'n 70e nog Terminator is, is inderdaad raar maar daar heeft nog niemand anders echt die rol deftig op zich kunnen nemen dus is voor velen Arnie de enige echte Terminator. Maar dat dat gewoon is,... Ik denk dat er vooraf genoeg wenkbrauwen fronsten als dat naar buiten kwam dus...Je moet nu geen woorden in de mond gaan leggen die niet gezegd zijn door mij

Muufley

Avatar

Vind hem een goede acteur en hij is op did moment zelfs één van mijn favoriete acteurs in die mate dat elke film waarin hij speelt net iets meer aandacht krijgt van mij. Maar om eerlijk te zijn zie ik in hem absoluut geen Bond figuur en het lijkt mij ook sterk dat hij effectief die rol zal krijgen.

Golden Ghost

Avatar

Hoop eigenlijk dat Tom Hardy meer Mad Max films gaat maken ipv voor James Bond te kiezen. Allebij zal waarschijnlijk wel heel erg lastig zijn.

Glennekeeeee

Avatar

Golden Ghost "Hoop eigenlijk dat Tom Hardy meer Mad Max films gaat maken ipv voor James Bond te kiezen. Allebij zal waarschijnlijk wel heel erg lastig zijn."


die 2 combineren zou wel lukken. Alleen andere projecten aannemen zou lastig worden en dat zou pas jammer zijn

RichiedeWit

Avatar

Henry Cavill is dan meer mijn favoriet. Kan zo een echte gentleman spelen. Tom Hardy zou overigens ook een goede keus zijn als ze de hardere Daniel Craig films willen. Liever zie ik echter John Hamm, de acteur die Don Draper in Mad Men heeft gespeeld. Die zou makkelijk een bond ala Connery kunnen zijn.

M0vieFreak

Avatar

Ik zie hem wel zitten als de nieuwe James Bond. Smiley face

Secret1994goesFilm

Avatar

Vind Tom Hardy zeker niet slecht.
En ben zelf stiekem ook fan van Henri Cavel en Idris Alba voor de nieuwe 007...
Maar is het niet beter om een minder bekende acteur te pakken? Want welke rollen had Craig toen hij begon? Een rol in Lara Croft en L4yerCake?

ultramarijn

Avatar

Ik vind Tom Hardy geweldig, maar zou het zonde vinden als het ten koste gaat van al zijn andere projecten. Al werkt die gast wel behoorlijk hard. Maar een Bondfilm neemt ook veel tijd in qua promotie. Na Man From U.N.C.L.E lijkt mij Henry Cavill wel de perfecte Bond. Elba is een goede acteur, maar vind hem niet echt een Bond. Niet eens omdat hij donker is, maar meer qua stijl. Zou hem liever als Badguy in een Bond film willen zien.

Frietgezicht

Avatar

Of als een andere 00-agent. Aan de goede kant of slechte kant maar dan anders dan Sean Bean het deed.
Heeft er uberhaubt ooit een andere 00-agent meegedaan op Bean na? Ze werken nooit een keer samen.

ridjieddo

Avatar

Frietgezicht "Of als een andere 00-agent. Aan de goede kant of slechte kant maar dan anders dan Sean Bean het deed.
Heeft er uberhaubt ooit een andere 00-agent meegedaan op Bean na? Ze werken nooit een keer samen."


+1

Ik vind Hardy niet echt Bond-materiaal, maar als een andere 00-agent of als slechterik zie ik hem wel zitten.

bigmichiel

Avatar

Idris Elba? Zou een aparte, maar een verdomd goede badass bond kunnen neerzetten.

Damian Lewis? Aub niet. Dan hoef ik de komende jaren geen bond films meer zien. Kan zn kop niet uitstaan (heeft iedereen wel bij bepaalde personen ;) )

Henry Cavill? Nee, komt mij te braaf over.

Tom Hardy? Ja, die is badass voldoende.

DeMuizenkoning

Avatar

bigmichiel "Idris Elba? Zou een aparte, maar een verdomd goede badass bond kunnen neerzetten.

Damian Lewis? Aub niet. Dan hoef ik de komende jaren geen bond films meer zien. Kan zn kop niet uitstaan (heeft iedereen wel bij bepaalde personen ;) )

Henry Cavill? Nee, komt mij te braaf over.

Tom Hardy? Ja, die is badass voldoende."


+1 :+

Fantomex

Avatar

Frietgezicht "Prima. Ik vind Hardy in alles top en is mijn favo acteur. Ik ben 100% hetero maar ik zou hem zo doen."


Alleen als hij zijn Bane masker op heeft.

benjamin

Avatar

Ik vind Hardy een geweldige acteur en één van de beste die we nu hebben, maar bij de rol van Bond denk ik niet direct aan hem.

Marjoo

Avatar

Zoals hierboven al genoemd is zie ik liever niet Tom Hardy als James Bond omdat het ten koste zou gaan van andere interessante en meer spannende projecten. Dus nee liever iemand anders.

adofmirosch

Avatar

Tom hardy moet gewoon the bad guy worden! Hij is indd een beest en bad-ass!

adofmirosch

Avatar

Frietgezicht "Prima. Ik vind Hardy in alles top en is mijn favo acteur. Ik ben 100% hetero maar ik zou hem zo doen."


Njah moet die dat baardje maar wel laten staan.

Thiver

Avatar

jaime91 "Ik roep al een tijdje dat ik Cavil graag als nieuwe Bond wil zien."

Hij was in de running toen ze vervanging zochten voor Pierce Brosnan, maar werd toen te jong bevonden. Ik verwacht dat de producenten niet meer zo op hem zitten te wachten nu zijn naam vooral geassocieerd wordt met Superman.

RichiedeWit "Liever zie ik echter John Hamm, de acteur die Don Draper in Mad Men heeft gespeeld."

Een Amerikaan als Bond gaat waarschijnlijk nooit gebeuren.

Secret1994goesFilm "Maar is het niet beter om een minder bekende acteur te pakken? Want welke rollen had Craig toen hij begon? Een rol in Lara Croft en L4yerCake?"

En in Elizabeth, Road to Perdition en Enduring Love, waarmee hij op dat punt al best een goedlopende carrière had. Maar inderdaad, het grote publiek had op dat moment nog nauwelijks van hem gehoord. In tegenstelling tot Hardy, die al jaren in blockbusters te zien is.

Frietgezicht "Heeft er uberhaubt ooit een andere 00-agent meegedaan op Bean na? Ze werken nooit een keer samen."

Zie hier.

NieuwsFilm

meest populair