Tom Hardy nu belangrijke favoriet James Bond

Bookmakers schatten de kans 4/1 in.

Nu helder is dat Daniel Craig waarschijnlijk stopt met de rol van James Bond, hebben de bookmakers in het Verenigd Koninkrijk een nieuwe lijst gemaakt met topfavorieten voor de rol. De belangrijkste favoriet blijkt Tom Hardy te zijn.

”De Volgende James Bond markt is absoluut tot leven gekomen, met veruit de meeste steun voor Tom Hardy; de kans dat hij het overneemt is nu 4/1 tegenover 6/1 eerst,” aldus woordvoerder Liam Glynn van BoyleSports. Eerder bleken Idris Elba en acteur Damian Lewis de belangrijkste favorieten voor de rol. De kans dat zij de race winnen is volgens de bookmakers 3/1. Een andere belangrijke favoriet is Henry Cavill, waar de kans nu 4/1 is dat hij het wordt.

”Er zijn geen tekenen dat de steun opdroogt, dus we verwachten dat Tom Hardy binnenkort de belangrijkste favoriet voor de rol wordt, waardoor BoyleSports hard geraakt kan worden, mocht hij de rol daadwerkelijk krijgen,” concludeerde Glynn.

Eerder deze week vertelde Daniel Craig nog dat Spectre mogelijk zijn laatste Bond-film wordt. "Ik weet het echt niet," vertelde hij toen over een mogelijke vijfde keer dat hij de rol speelt. Voordat het zover is mogen we hem nog in elk geval één keer zien, in Spectre. Die film gaat op 5 november in première.



NieuwsFilm

meest populair