Eerste poster 'Texas Chainsaw'-prequel 'Leatherface'

Het Franse duo Julian Mauru en Alexandre Bustillo (Inside) nemen de regie voor hun rekening.

Lionsgate en Millennium Films hebben de eerste poster van Leatherface, het nieuwe deel in de Texas Chainsaw Massacre-franchise, vrijgegeven. Je kunt de poster zoals altijd natuurlijk hieronder bekijken!

Leatherface is een prequel op The Texas Chainsaw Massacre waarin de oorsprong van het horroricoon uit de jaren '70 wordt belicht. We zien het personage aan het begin van de film als tiener in een gesticht. Wanneer hij samen met een reeks andere patiënten ontsnapt en op de vlucht slaat gaat er natuurlijk het nodige mis. Leatherface is de achtste film in de franchise, die momenteel bestaat uit Tobe Hoopers oorspronkelijke film, drie vervolgen, een remake, een prequel op de remake en een direct vervolg op het origineel, die zich afspeelt in onze huidige tijd.

Leatherface werd geregisseerd door het bejubelde Franse regisseursduo Julian Maury en Alexandro Bustille (Inside, Livid. Het script werd geschreven door Seth M. Sherwood en de cast bestaat uit acteurs zoals Stephen Dorff, Vanessa Grasse, Sam Strike en Lili Taylor.



NieuwsFilm

meest populair