Leatherface (2017)

Witness the beginning of your end

0,0 details

  • Thriller
  • Horror
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Jaren voor de beruchte gebeurtenissen uit de horrorklassieker Texas Chain Saw Massacre woonde de moordlustige Sawyer familie al in Texas. De jongste telg wordt veroordeeld tot een gesticht, na een verdacht incident waarbij de dochter van de lokale sheriff om het leven kwam. Jaren later kidnapt de jongen een jonge verpleegster en ontsnapt met nog drie ingezetenen. Achterna gezeten door de autoriteiten, inclusief de gestoorde sheriff die wraak wil voor de dood van zijn dochter, gaat de tiener op een helse reis die hem zal maken tot het monster dat wij kennen als Leatherface.

Regie
Alexandre Bustillo
Julien Maury
Cast
Stephen Dorff, Lili Taylor, Velizar Binev, Dejan Angelov, Nicole Andrews, Ian Fisher, Julian Kostov, James Bloor, Boris Kabakchiev, Sam Strike, Vanessa Grasse, Sam Coleman, Jessica Madsen, Lorina Kamburova, Nathan Cooper.
Release
01.01.1900

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

01:44
Leatherface - Red Band Trailer
02:28
Leatherface - trailer 2
alle artikelen (10)

Leatherface Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Leatherface

acties