bioscoop release

Leatherface (2017)

Witness the beginning of your end

play

4,7 details

  • 90 Min
  • Thriller
  • Horror
  • Verenigde Staten
90 Min Verenigde Staten

Jaren voor de beruchte gebeurtenissen uit de horrorklassieker Texas Chain Saw Massacre woonde de moordlustige Sawyer familie al in Texas. De jongste telg wordt veroordeeld tot een gesticht, na een verdacht incident waarbij de dochter van de lokale sheriff om het leven kwam. Jaren later kidnapt de jongen een jonge verpleegster en ontsnapt met nog drie ingezetenen. Achterna gezeten door de autoriteiten, inclusief de gestoorde sheriff die wraak wil voor de dood van zijn dochter, gaat de tiener op een helse reis die hem zal maken tot het monster dat wij kennen als Leatherface.

Regie
Alexandre Bustillo
Julien Maury
Cast
Stephen Dorff, Lili Taylor, Velizar Binev, Dejan Angelov, Christopher Adamson, Simone Levin, Nicole Andrews, Finn Jones, Ian Fisher, James Bloor, Julian Kostov, Boris Kabakchiev, Sam Strike, Lorina Kamburova, Vanessa Grasse, Sam Coleman, Jessica Madsen, Nathan Cooper.
Release
25.08.2017
Release NL
02.11.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (12)

Leatherface Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Leatherface

acties