Algemeen

De kettingzaag is terug op nieuwe poster 'Leatherface'

De film is een prequel op horrorklassieker The Texas Chainsaw Massacre.

door Zilko Tarici om 16:23 in Algemeen
Lionsgate en Millennium Films hebben een nieuwe poster vrijgegeven van Leatherface, de binnenkort te verschijnen prequel op horrorklassieker The Texas Chainsaw Massacre. Je kunt de poster hieronder bekijken.

De film speelt zich jaren voor de gebeurtenissen uit Texas Chainsaw Massacre af en laat zien hoe het jongste kind van de beruchte familie Sawyer in een gesticht wordt opgenomen nadat de dochter van de sheriff onder mysterieuze omstandigheden omkomt. Tien jaar later ontvoert de jongen een jonge verpleegster en ontsnapt hij met drie andere patienten. Wat daarna gebeurt zorgt ervoor dat de jongen verandert in het monster dat wij nu kunnen als Leatherface.

Leatherface werd geregisseerd door het bejubelde Franse regisseursduo Julian Maury en Alexandro Bustille (Inside, Livid). Het script werd geschreven door Seth M. Sherwood en de cast bestaat uit acteurs zoals Stephen Dorff, Vanessa Grasse, Sam Strike en Lili Taylor.

Leatherface wordt op 21 september uitgebracht op DIRECTV en krijgt vanaf 20 oktober a.s. een VOD-release en een gelimiteerde bioscoooprealese (in Amerika althans).
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SanderPostema1997

Avatar

Jammer dat deze film niet in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

EntertainmentWatcher

Avatar

Vanaf 19 December te koop op Blu-ray in Duitsland: http://www.bluray-disc.de/blu-ray-filme/leatherface-2017-blu-ray-disc

NieuwsFilm

meest populair