Aparte poster voor horrorfilm 'Leatherface'

Aparte poster voor horrorfilm 'Leatherface'

Hij is binnenkort terug...

Lionsgate en Millennium Films hebben al de eerste trailer voor Leatherface vrijgegeven, maar nu is er ook een eerste poster. Die laat in elk geval wel iets van leer zien... De franchise van Texas Chainsaw Massacre wordt met deze film van regisseurs Julien Maury en Alexandre Bustillo nieuw leven ingeblazen.

Leatherface speelt zich af in de vroege dagen van de beruchte Sawyer-familie. De jongste telg in het gezin wordt veroordeeld tot verblijf in een gekkenhuis, nadat een verdacht incident tot de dood van de dochter van de plaatselijke sheriff leidt. Tien jaar later ontvoert hij een jonge zuster en ontsnapt hij samen met drie andere veroordeelden. Achtervolgd door de politie, en een sheriff die de dood van zijn dochter wil wreken, gaat de jonge tiener op een gewelddadige roadtrip, die hem zal vormen tot het monster dat we nu als Leatherface kennen.

De achtste film in de franchise zal op 21 september te zien zijn op de Amerikaanse televisie. Of die naar Nederland komt en in welke vorm is niet bekend.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair