Derde, helse trailer 'Leatherface'

Derde, helse trailer 'Leatherface'

De langverwachte prequel op 'The Texas Chain Saw Massacre'.

Bekijk hieronder de derde trailer voor de film Leatherface, Alexandre Bustillo's en Julien Maury's (A l'intérieur) prequel op The Texas Chain Saw Massacre. Waarin de oorsprong van de schurk die bekend zou komen te staan als 'Leatherface' wordt verkend.



In de horrorklassieker The Texas Chain Saw Massacre (1974) vermoordden de zieke Sawyer familie een groep tieners op gruwelijke wijze. Het betekende het begin van het slasher subgenre. De familie woonde echter al jaren eerder in Texas, en nu krijgen wij een blik op hun familiegeschiedenis. Vooral die van hun jongste telg, die in een gesticht beland na zijn betrokkenheid bij het overlijden van de dochter van de sheriff.

Eenmaal opgegroeid ontsnapt hij met nog drie gevangenen, nadat zij een verpleegster in de inrichting hebben gekidnapt. Hij slaat op de vlucht en wordt achtervolgd door de autoriteiten, inclusief de inmiddels gestoorde sheriff die op wraak zint voor de dood van zijn dochter. Dat wordt een helse reis waardoor hij het monster wordt dat wij inmiddels kennen als Leatherface.

De film is jarenlang in productie geweest en komt nu pas eindelijk uit. Tenminste, dat ligt er maar net aan waar je woont. Want in Nederland is de film vooralsnog niet aangekocht voor een bioscooprelease.

NieuwsFilm

meest populair