'Transformers 5': Optimus Prime de ruimte in en Dinobots keren terug

Enorme transformer Unicron mogelijk te zien.

Christian Post heeft een woordje kunnen wisselen met acteur Mark Ryan over het in 2017 te verschijnen, nog titelloze Transformers 5. Ryan onthulde dat de film zich zal focussen op twee verschillende verhaallijnen.

Ryan, die Jetfire insprak voor Transformers: Revenge of the Fallen en Lockdown voor Transformers: Age of Extinction, meldde dat een eerste verhaallijn zich focust op Mark Wahlbergs Cade Yaeger die zich genoodzaakt ziet om samen met de Dinobots de aarde te redden van een of andere bedreiging. Ze worden geholpen door enkele Autobots, maar hun leider heeft een andere opdracht.

Optimus Prime heeft namelijk een persoonlijke missie om zijn "makers" te vinden die Lockdown naar de aarde stuurden op hem gevangen te nemen. Dit werd al geteast aan het einde van Age of Extinction (zie onder). Prime moet de ruimte in waar hij de Quintessons vindt, een ras van opperheren die de Autobots creëerden om voor hen te werken en de Decepticons om hen te beschermen.

De website Slashfilm vermoedt dat we ons ook kunnen gaan opmaken voor een optreden van Unicron, een transformer zo groot als een kleine planeet. Hij zwerft door het universum waarbij hij hele planeten verslindt om zichzelf van energie te voorzien.

Ondanks dat nog niet bekend is wie Transformers 5 regisseert, moet je niet vreemd opkijken als dit gewoon Michael Bay is. Vermoedelijk verschijnt over anderhalf jaar de eerste trailer en kunnen we ons in de zomer van 2017 opmaken voor een nieuw VFX-spektakel.



NieuwsFilm

meest populair