Tom Hardy schaamt zich niet voor hilarische MySpace foto's

En zou hij de rol van James Bond willen spelen?

Op vermakelijke wijze lekte rondom de promotietoer van Mad Max: Fury Road een aantal merkwaardige foto's uit van Tom Hardy op het net. Het betrof beeltenissen die op Hardy's oude MySpace-pagina te zien waren. De pikante plaatjes, waarin de acteur schaarse kleding aanheeft en erotische posen maakt, hebben de 37-jarige Engelsman in ieder geval niet in verlegenheid gebracht.

Tegenover Sky News onthulde hij zelfs zich triomfantelijk te noemen vanwege zijn creaties. "Ik bezit geen schaamte voor mijn MySpace foto's, met in het bijzonder die ene waarin ik in mijn ondergoed ben, wat tevens een glorieuze foto van een man is in zijn natuurlijke leefomgeving. In Amerika vinden ze werkelijk dat je, je hiervoor moet schamen. Dat doe ik absoluut niet. Dat ben ik in mijn natuurlijke leefgebied."

Over de stijlvolle portretten had hij ook nog wel wat te grappen uiteraard. "Ik lijk misschien niet op een Adonis, een Griekse god, maar ik zie mezelf wel graag als een Adonis in die foto." Hoewel er aardig wat MySpace-foto's aan het licht zijn gekomen, delen we er een drietal met jullie, die de meeste omhoog reizende wenkbrauwen ontvingen.







In de nasleep van hetzelfde interview werd Hardy even later gevraagd hoe het met de James Bond geruchten zat, nu Daniel Craig aan heeft gegeven mogelijk te gaan stoppen. Hij reageerde gemakkelijk: "Ik denk dat iedereen het zou overwegen om Bond te spelen, nietwaar?"



NieuwsFilm

meest populair