Jon Hamm en Jennifer Westfeldt uit elkaar

Ze hebben 18 jaar van elkaars gezelschap genoten.

Hoewel er ook nieuwe en oude romances plaats hebben gevallen in Celebrity-land, hebben we ook vele beroemdheden voorbij zien komen die een punt achter hun relaties en of huwelijken wilden zetten. Hetzelfde geldt nu voor Mad Men-ster Jon Hamm en zijn vriendin Jennifer Westfeldt, een actrice, scenarioschrijfster en regisseuse.

De 44- en 45-jarigen waren een koppel sinds 1997. Ze bezitten huizen in Los Angeles en New York en stichtten in 2009 hun eigen productiebedrijf, Points West Pictures. Geruchten over hun labiele relatie gaan al rond sinds april dit jaar, maar het tweetal ontkrachtte dit continue. Ook zou de breuk niks te maken hebben met het donkere verleden van Hamm, die voorheen met alcoholisme worstelde - waar hij tevens een behandeling voor voltooide in maart.

De oud-geliefden onthulden in een uitspraak dat ze droevig waren omtrent het nieuws, maar desondanks tevreden waren met hun geschiedenis, welke uit 18 jaar liefde bestond. Ze zullen als vrienden uit elkaar gaan. In 2011 bracht Westfeldt haar Friends with Kids uit, waarin Jon Hamm een rol bezit.

Een interview met Hamm bracht aan het licht hoe hij zijn relatie met Westfeldt zag. "We bezitten misschien niet een document dat zegt dat we man en vrouw zijn, maar na 10 jaar acht ik Jennifer meer dan een vriendin. Wat wij hebben is dieper dan dat, en dat erkennen we beiden. Ik vind dat mensen moeten gaan trouwen als ze gereed zijn voor kinderen, wat ik nog niet uitsluit."



NieuwsFilm

meest populair