Actievolle TV-spot 'Spectre'

En bekijk meteen twee nieuwe posters!

Er is een 31 seconden durende, maar zeer actievolle TV-spot vrijgegeven voor Bond-film Spectre. Daarnaast hebben EON Productions, MGM en Sony Pictures een poster en twee banners vrijgegeven voor de film. Wederom ligt daarop de nadruk voor het Mexicaanse avontuur van Bond. Verder zien we naast het personage van Daniel Craig ook nog Léa Seydoux, die de mysterieuze Madeleine Swann speelt. ‘

Zij is in de film de dochter van Bonds oude vijand Mr. White (Jesper Christensen en kan hem helpen bij het onderzoeken van de sinistere organisatie SPECTRE. Dan is er nog Max Denbigh (Andrew Scott), het nieuwe hoofd van het Centre for National Security, die zich afvraagt waar Bond mee bezig is. Hij ziet ook niet waarom de MI6 nog relevant is, dus is het aan M (Ralph Fiennes) om aan het thuisfront een strijd te leveren.

De 24ste Bond-film, en de tweede van regisseur Sam Mendes, moet veel informatie onthullen over de oorsprong van James Bond. In recente interviews vertelde Medes nog een soort scheppingsmythe te willen creëren. Spectre gaat op 5 november in première.








NieuwsFilm

meest populair