'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' meer zoals de eerste film

Actrice Kaya Scodelario mocht vertellen over de film.

Actrice Kaya Scodelario zal een rol spelen in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales en mocht over die film vertellen in een interview met Digital Spy. Niet alleen onthulde ze haar eigen personage, maar ook vertelde ze dat de producenten de film meer gemodelleerd hebben naar de eerste in de franchise, The Curse of the Black Pearl.

”Het lijkt veel meer op de eerste film, want ze wilden de boel terugbrengen naar het begin,” aldus Scodelario. ”Ze wilden dat dit een epische reis zou worden, dat het logisch was en dat het de boel ook af zou ronden. Maar tegelijk naar nieuwe verhaallijnen zou leiden.”

Zijzelf speelt het personage Carino Smyth, een wetenschapper en academica die strijdt voor het recht om te mogen studeren op een universiteit. Die strijd zorgt dat ze Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) tegenkomt. ”Dus ze is op haar eigen reis, op zoek naar de drietand van Poseidon en ze heeft een dagboek vol aanwijzingen. Dan komt ze Jack Sparrow tegen en hij verpest de boel, zoals hij dat wel vaker doet.”

De film, waarvan de productie in juli afgerond werd, zal in juli 2017 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair