Josh Brolin over accepteren rol Thanos

En wanneer is de schurk nou te zien?

ComingSoon mocht Josh Brolin spreken over zijn rol als Thanos in het Marvel Filmuniversum. De acteur kijkt terug op hoe hij de rol heeft gekregen en vertelde verder ook over wanneer hij mag komen opdagen als het personage. Dat blijkt nog altijd niet helemaal zeker te zijn.

”Ik weet het nog niet,” vertelde Brolin. Maar verwachtingen heeft hij uiteraard wel: ”Ik denk dat het redelijk snel gaat zijn. En ik weet dat het… goed wordt. Ik ben erg, erg blij met het hele traject en alle mogelijkheden. Ik heb met Kevin Feige erover gesproken, en met Louis D’Esposito, en het is goed.”

De acteur vertelde ook hoe hij de rol kreeg. ”Ik zat in Engeland en ik werkte aan Everest toen ik de beslissing maakte om Thanos te spelen,” aldus Brolin. ”En vreemd genoeg, en ik ben altijd verbaasd door wat ik meteen wil doen en waar ik nee tegen zeg, vooral terugkijkend op de zaak, besloot ik bijna direct om Thanos te doen. Ik keek door een boek dat ze me gestuurd hadden en dacht, ‘God, dit is geweldig.’”

De beste gok voor Thanos lijkt Guardians of the Galaxy Vol 2. te zijn. Die film gaat in april 2017 in première. Een andere goede mogelijkheid is Thor: Ragnarok, dat in november 2017 in première gaat. De Infinity War-films draaien in 2018 en 2019 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair