'Septembers of Shiraz' opent San Diego filmfestival

Film heeft Salma Hayek en Adrien Brody in de hoofdrollen.

Het San Diego Film Festival heeft aangekondigd dat Septembers of Shiraz hun openingsfilm zal worden op 30 september aanstaande. De film heeft onder meer Salma Hayek en Adrien Brody in de hoofdrollen en is geregisseerd door Wayne Blair.

Septembers of Shiraz is een boekverfiming van Dalia Sofers gelijknamige bestseller. Het speelt zich af in Iran en gaat over een juwelier die wordt mishandeld en valselijk beschuldigd van spioneren. Het volgt vervolgens zijn familie, die door deze beschuldigingen kapot gaan.

Brody zal tijdens de openingsavond van het festival in ieder geval aanwezig zijn en zal na afloop een Q&A houden met het publiek. Verder zal hij tijdens het festival de 2015 Cinema Vanguard Award ontvangen tijdens het Variety’s Night of the Stars event, dat de avond erna zal plaats vinden.

Andere films die zijn gelecteerd voor San Diego zijn Goosebumps met Jack Black, ]Mississippi Grind met Ben Mendelsohn, Ryan Reynolds en Sienna Miller en The Dark Horse. Het festival loopt tot en met 4 oktober.



NieuwsFilm

meest populair