Algemeen

Kate Mara heeft 'Fantastic Four' nog niet gezien

En "Invisible Woman" heeft geen idee of ze moet terugkeren voor 'Fantastic Four 2'.

door Bram de Groot op 16.09.2015 om 14:14 in Algemeen
Veel fans van superheldenfilms hebben Fantastic Four links laten liggen. De $120 miljoen kostende film van regisseur Josh Trank blijkt namelijk één van de grootste flops ooit in het genre. Zelfs actrice Kate Mara, in de film te zien als Invisible Woman, heeft het eindproduct nog niet gezien.

Tegenover The Times liet Mara weten dat ze alles probeert te ontlopen dat over Fantastic Four gaat. Dit voornamelijk omdat er zoveel negatiefs over wordt geschreven en gezegd. Ze zei zelfs een beetje bang te zijn voor wat ze te zien krijgt.

Het was al bekend dat Trank de actrice niet in de film wilde, maar Fox duwde haar aanwezigheid toch door. Het gevolg was dat ze niet goed met elkaar konden opschieten op de set.

Mara zei tegenover de Times dat ze zich heeft vermaakt met het maken van Fantastic Four, maar dat ze de bekende tweet van Trank bijzonder ongepast vindt. In een door Trank snel verwijderde tweet schreef hij: "Een jaar geleden had ik een fantastische versie van de film. En deze zou goede reviews krijgen. Je zult deze waarschijnlijk nooit zien. Dat is de waarheid."

De actrice gaf ook aan dat ze geen idee heeft of ze terug moet keren voor Fantastic Four 2. Het voor 2 juli 2017 geplande vervolg staat nog steeds op de agenda van producent en schrijver Simon Kinberg en studio 20th Century Fox.


73 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Ze had veel beter in 'House Of Cards' kunnen blijven...

benjamin

Avatar

Eigenlijk zou ik als Fox wil koppig doen toch wat medelijden hebben met de cast die wellicht toch graag hieraan zou ontsnappen maar onder contract staan.

Greaterfool

Avatar

Doe maar niet Kate, deel 1 was hilarisch slecht en ik denk niet dat deel 2 beter gaat worden, de enige reden dat er een vervolg komt is om de rechten bij Marvel weg te houden, vanuit een financieel oogpunt is Fox gewoon geld aan het verbranden.

Muufley

Avatar

JamesBond "Ze had veel beter in 'House Of Cards' kunnen blijven..."


Dit is geen spoiler dus maak geen nutteloos gebruik van die tags.

Rolo2013

Avatar

Niks persoonlijks tegen Kate, maar is toch vaag dat die film al weken uit is en belangrijke spelers hem niet hebben gezien :S

Steve-O

Avatar

Vraag me af of de cast überhaupt wel terug wil keren. Ik denk niet dat hun carrières er enorm onder lijden. Ze zijn alle vijf erg goed.

Ik heb geen idee wat Fox zou moeten doen met de FF.. Maar beter houden zij wel de rechten.

JamesBond

Avatar

Muufley "Dit is geen spoiler dus maak geen nutteloos gebruik van die tags."


Voor hetzelfde geld zijn er mensen die het nog niet gezien hebben... Haar dood zie ik namelijk wel als een gigantische spoiler

Muufley

Avatar

JamesBond "Voor hetzelfde geld zijn er mensen die het nog niet gezien hebben... Haar dood zie ik namelijk wel als een gigantische spoiler"


Maar daar heb je het helemaal niet over en enkel diegene die het kennen weten waarover je het hebt. En bovendien valt er zelfs weinig af te lijden over het plot van HoC met wat jij zegt. Dus is geen spoiler, dus nogmaals maak geen onnodig gebruik van spoiler tags. Denk toch even na gast die "spoiler" comment kan je op verschillende manieren interpreteren.

O+

JamesBond

Avatar

Muufley "Maar daar heb je het helemaal niet over en enkel diegene die het kennen weten waarover je het hebt (...) Denk toch even na gast."


Ben ik dan de enige die zie afvraagt wat er met een personage gebeurt nadat die uit de serie is geschreven? Volgens mij is het gebruiken van een spoiler tag dan toch geen hele gekke gedachte... Maar ja, wat maakt mij het nou uit wat jij denkt :+

Muufley

Avatar

JamesBond "Ben ik dan de enige die zie afvraagt wat er met een personage gebeurt nadat die uit de serie is geschreven? Volgens mij is het gebruiken van een spoiler tag dan toch geen hele gekke gedachte..."


Zoals eerder gezegd, jouw 'spoiler' bericht kan op vershillende manieren geinterpreteerd worden. Moet ik mij hier blijven herhalen voor jouw? Wat maakt het uit wat jij denkt eh, zelfde geldt ook voor jouw gast.

"Ze had veel beter in 'House Of Cards' kunnen blijven" kan je ook als volgt interpreteren: Ze had beter in HoC kunnen blijven omdat ze in F4 sterft. Dit werkt even goed. Een spoiler zou bijvoorbeeld zijn: Kate Mara's personage sterft in het begin van seizoen 2 van HoC. Dit is een spoiler, dat van jouw niet. Dus zit hier niet van de domme te doen, tenzij je dat werkelijk bent.... Bij nader inzien.

Shifty777

Avatar

Kerel, lig niet zo te zeuren. Jij hebt er geen last van als iemand spoilertags plaatst, mensen die het als spoiler kunnen ervaren wel. Ik heb ook al eerder gelezen dat dit het geval is voordat ik de serie zag, dan is het een makkelijke optelsom hoe de vork in de steel zit. Maakte het voor mij toch wel minder leuk. Dat het voor jou geen spoiler is, heet niet dat dit voor mensen die de serie niet gekeken hebben wel zo ervaren kan worden.

meanrat

Avatar

Ff on topic guys. Ik vind het voor de acteurs wel wat sneu dat ze in zo'n slecht ontvangen film zitten. Maar goed, de draad weer oppakken en hopelijk dat het vervolg er niet komt. Er zijn genoeg superheldenfilms. Wat Trank betreft, jammer voor hem dat hij zo niet kan doorbreken. Maar ja...dat heeft ie aan zichzelf te danken. Hij had ook gewoon kunnen opstappen om creatieve verschillen. Doen toch zoveel regisseurs? En dan niet achteraf gaan janken dat jouw eigen versie beter was geweest.

chakib82

Avatar

Sterft ze dan, Ik heb een versie gezien dat ze er nog is en aan het einde van de film de naam verzinnen. Zijn er 2 versies of zo.

JamesBond

Avatar

Muufley "Wat maakt het uit wat jij denkt eh, zelfde geldt ook voor jouw gast."


Waarom reageer je dan op me?

Frietgezicht

Avatar

Muufley " Wat maakt het uit wat jij denkt eh, zelfde geldt ook voor jouw gast.
"


Heeft James een gast op bezoek waarvan het je niks kan schelen wat die denkt of doel je op James zelf want dan laat je opnieuw zien een trol te zijn die de Nederlandse taal niet machtig is. Gebeurd wel vaker als je tegengas krijgt he :

Muufley

Avatar

JamesBond "Waarom reageer je dan op me?"

Haha echt? En waarom reageer jij dan op mij? Kerel, hou toch op man. Wat ben jij dom zeg. Ga lopen gast.

Muufley

Avatar

Frietgezicht "Heeft James een gast op bezoek waarvan het je niks kan schelen wat die denkt of doel je op James zelf want dan laat je opnieuw zien een trol te zijn die de Nederlandse taal niet machtig is. Gebeurd wel vaker als je tegengas krijgt he :"

Ik ben er zeker van dat je mij iets duidelijk wil maken maar ik ben de Nederlandse taal niet machtig weet je. Probeer het nog eens.

weszz

Avatar

I came for the movie drama, i stayed for the comments drama. *grabs popcorn*

Ontopic, ik zou het zelf ook niet terug willen zien...Moet de film nog zien overigens. Maar vind haar persoonlijk wel goed en ook leuk om naar te kijken! Hopelijk blijft ze ver uit de buurt van FOX en hun media circus

JamesBond

Avatar

Muufley "Haha echt? En waarom reageer jij dan op mij?"


Ik reageer op jou omdat jij op mij reageert. Niet meer dan logisch toch?

Muufley

Avatar

Shifty777 "Kerel, lig niet zo te zeuren. Jij hebt er geen last van als iemand spoilertags plaatst, mensen die het als spoiler kunnen ervaren wel. "


Ik heb er wel last van als ik comments wil lezen en dat niet direct kan doen en dan merk dat er een idioot voor het minste van het minste een spoiler tag gebruikt. Over het geheel kan je zeggen dat voor meer dan de helft spoiler tags onnodig gebruikt worden omdat ze hier, anders dan op andere filmfora, zo overmatig touchy feely zijn als het gaat om potentiele spoilers dat het compleet idioot wordt. Spoiler tags worden hier zelfs gebruikt als mensen speculeren over mogelijke plotpoints of casting nieuws. O+
Overdrijf ik? Misschien, maar dit is wel een punt dat ik probeer duidelijk te maken en die JamesBond zijn achterlijke reacties verdienen dan ook een even achterlijke respons.

Muufley

Avatar

JamesBond "Ik reageer op jou omdat jij op mij reageert. Niet meer dan logisch toch?"


Idioot.

JamesBond

Avatar

Muufley "Idioot."


Is dat het enige wat je kan bedenken? Ik ben teleurgesteld...

Muufley

Avatar

JamesBond "Is dat het enige wat je kan bedenken? Ik ben teleurgesteld..."


Ik zie dat jij al lang de discussie hebt opgegeven. Geen punt meer om jouw dan nog serieus te nemen. Dit is het beste dat jij verdient. Of heb je misschien toch nog wat te zeggen? Hou dan anders je mond. Ben gedaan met jou.

JamesBond

Avatar

Muufley "Ik zie dat jij al lang de discussie hebt opgegeven. Geen punt meer om jouw dan nog serieus te nemen. Dit is het beste dat jij verdient. Dwaas."


Ik heb de discussie inderdaad al lang opgegeven (zie je hoe mijn schrijfwijze superieur is tegenover die van jou?), maar meer om het feit dat er met jou niet op beschaafde wijze te discussiëren valt... "Ik ben gedaan met jou" is trouwens ook grammaticaal incorrect. En ja, ik heb altijd wat te zeggen :+ Fijne dag verder.

Muufley

Avatar

JamesBond "Ik heb de discussie inderdaad al lang opgegeven (zie je hoe mijn schrijfwijze superieur is tegenover die van jou?), maar meer om het feit dat er met jou niet op beschaafde wijze te discussiëren valt... "Ik ben gedaan met jou" is trouwens ook grammaticaal incorrect. En ja, ik heb altijd wat te zeggen :+ Fijne dag verder."


Dat is altijd wel een manier eh als je het niet kan halen in een discussie, wijs dan op alle mogelijk grammaticale fouten. Zal ik even door al jouw eerdere berichten op FT grasduinen om je vuile hypocrisie bloot te stellen? Zeg het maar.

YOLO

Avatar

Steve-O "Vraag me af of de cast überhaupt wel terug wil keren. Ik denk niet dat hun carrières er enorm onder lijden. Ze zijn alle vijf erg goed."
Lijkt mij beter dat de cast zich afwezig houd voor een eventuele vervolg

JamesBond "Ben ik dan de enige die zie afvraagt wat er met een personage gebeurt nadat die uit de serie is geschreven? "

nee

JamesBond "Ze had veel beter in 'House Of Cards' kunnen blijven..."
Ik heb HoC nooit gezien, dus ik ben blij dat je het onder een spoiler tag heeft gezet zodat ik niet gespoiled

JamesBond

Avatar

Muufley "Dat is altijd wel een manier eh als je het niet kan halen in een discussie, wijs dan op alle mogelijk grammaticale fouten. Zal ik even door al jouw eerdere berichten op FT grasduinen om je vuile hypocrisie bloot te stellen? Zeg het maar."


Jij was toch "gedaan" met mij? En als jij niks beters te doen hebt dan mijn berichten doorneuzen naar spelfouten of wat dan ook, ga je gang :+ Ik houd je niet tegen...

JamesBond

Avatar

YOLO "Ik heb HoC nooit gezien, dus ik ben blij dat je het onder een spoiler tag heeft gezet zodat ik niet gespoiled"


Geen probleem! :+

Frietgezicht

Avatar

Muufley "Dat is altijd wel een manier eh als je het niet kan halen in een discussie, wijs dan op alle mogelijk grammaticale fouten. Zal ik even door al jouw eerdere berichten op FT grasduinen om je vuile hypocrisie bloot te stellen? Zeg het maar."


http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=45196

adofmirosch

Avatar

JamesBond "Ze had veel beter in 'House Of Cards' kunnen blijven..."Niet echt een spoiler mijn beste.

Glennekeeeee

Avatar

Steve-O "Vraag me af of de cast überhaupt wel terug wil keren. Ik denk niet dat hun carrières er enorm onder lijden. Ze zijn alle vijf erg goed.

Ik heb geen idee wat Fox zou moeten doen met de FF.. Maar beter houden zij wel de rechten."


Ze staan onder contract voor een vervolg en dat zal wel zo opgemaakt zijn dat ze daar moeilijk van onderuit kunnen (misschien met geld).

Dus het zal niet van willen maar van moeten zijn als FOX hier mee wil doorzetten

JamesBond

Avatar

adofmirosch "Niet echt een spoiler mijn beste."


Tja, een beetje voorzichtigheid kan geen kwaad Smiley face

Hexagone

Avatar

Noem jij dat een spoiler?
Dit is een spoiler: Kate Mara's karakter gaat dood aan het begin van het tweede seizoen doordat ze door Kevin Spacey's karakter op de sporen wordt geduwd en overreden wordt.

Echt, na twee jaar en als je dan nog niet hebt gezien dan kan je de boom in met "voorzichtigheid" ivm spoilers.

You're welcome.

JamesBond

Avatar

Hexagone "Noem jij dat een spoiler?

(...)

You're welcome."


Wat een rotstreek zeg...

Muufley

Avatar

Hexagone "Noem jij dat een spoiler?
Dit is een spoiler: Kate Mara's karakter gaat dood aan het begin van het tweede seizoen doordat ze door Kevin Spacey's karakter op de sporen wordt geduwd en overreden wordt.

Echt, na twee jaar en als je dan nog niet hebt gezien dan kan je de boom in met "voorzichtigheid" ivm spoilers.

You're welcome."


afbeelding

benjamin

Avatar

Hexagone "Noem jij dat een spoiler?(...)
You're welcome."
Dus je geeft duidelijk aan te weten dat iets een spoiler is en besluit die toch zonder tegen de huisregels in te posten zonder tags? Geen idee waarom je dat nodig vond, maar ik weet wel dat voor een grote meerderheid hier een dergelijke mentaliteit niet welkom is.

JamesBond

Avatar

Spuit Elf " (...) "


Ja man, hilarisch. Ik hoop maar dat de moderators die spoiler zien en hem verwijderen, want hier kan je natuurlijk onmogelijk de humor van inzien... Tenminste, mensen die iets geven om het kijkplezier van anderen niet...

Vleeshaak

Avatar

Oh, joy. Een nieuwe troll.

YOLO

Avatar

Hexagone "Noem jij dat een spoiler?
Dit is een spoiler: Kate Mara's karakter gaat dood aan het begin van het tweede seizoen doordat ze door Kevin Spacey's karakter op de sporen wordt geduwd en overreden wordt.

Echt, na twee jaar en als je dan nog niet hebt gezien dan kan je de boom in met "voorzichtigheid" ivm spoilers.

You're welcome."

Dit valt het het de noemer kinderachtig en egoïstisch

Erg jammer dat er hier niet gemod wordt. Men kan blijkbaar "alles" vertellen. :?

Glennekeeeee

Avatar

Vleeshaak "Oh, joy. Een nieuwe troll."


het lijkt wel of de toevoer van dergelijke mensen de laatste tijd even groot is dan de toestroom van de vluchtelingen.

JamesBond

Avatar

YOLO "Erg jammer dat er hier niet gemod wordt. Men kan blijkbaar "alles" vertellen. :?"


Erg jammer inderdaad... Er mag best wat beter gelet worden op mensen die zomaar spoilers neerzetten waarmee ze het kijkplezier voor iedereen verzieken...

Frietgezicht

Avatar

Waarschijnlijk een 2e account van Muufley. Even afwachten of deze ook continu spelfouten maakt en wel kan klagen maar nooit adrem of gevat kan reageren.

Hexagone

Avatar

Boehoe, cry me a river.
Hier is nog een spoiler: Darth Vader is de vader van Luke Skywalker. Je kan serieus zijn met spoilers of het in het belachelijke trekken. Als je na meer dan twee jaar niet al kan spreken over een bepaalde ontknoping dan is dat simpelweg censuur. Ik snap perfect dat je niet moet afkomen met het verprutsen van een Game of Thrones episode als die nog maar enkele weken daarvoor te zien was maar iets dat al jaren uit is....

Jullie moeten hier niet overdrijven en een overdreven ongenoegen vijnzen in de hoop een reactie van een moderator te bekomen.

Nog een "spoiler": Marlon Brando gaat dood op het einde van Apocalypse Now.

Muufley

Avatar

Frietgezicht "Waarschijnlijk een 2e account van Muufley. Even afwachten of deze ook continu spelfouten maakt en wel kan klagen maar nooit adrem of gevat kan reageren."


Lol, i wish. Had ik misschien ook moeten doen, gewoon spoilen.

YOLO

Avatar

Hexagone "Ik snap perfect dat je niet moet afkomen met het verprutsen van een Game of Thrones episode als die nog maar enkele weken daarvoor te zien was maar iets dat al jaren uit is...."
Tijd zegt geen moer. Of het nou een verse GoT dat een 1 uur geleden op TV is verschenen of dat een film 50 jaar oud is. Denk jij nou werkelijk wat jij gezien hebt, dat een ander dat ook heeft gezien?

Ik heb b.v. geen House of Cards gezien. Wou ik gaan kijken, maar ach er zijn van die mensen met een behoorlijke egoïsme die een boodschap "is het kijken niet waard" overbrengen en de boel toch maar gaan verzieken. Met de reden die aflevering was maar 2 jaar oud O+

En ga niet beweren dat ik dan maar niet deze topic had moeten volgen. Laat staan dat ik maar niet op het internet moet gaan rondneuzen.

Hexagone "Jullie moeten hier niet overdrijven en een overdreven ongenoegen vijnzen in de hoop een reactie van een moderator te bekomen."
Ooit gehoord van rekening met elkaar houden en niet zo egoïstisch en respectloos zijn tov een andere persoon. Al ken je die persoon niet, maakt geen bal uit. Denken in je eigen straatje met oogkleppen op, dat is pas overdreven.

ridjieddo

Avatar

Ik zit echt te genieten hier, ga maar lekker door jongens :+ moet toch nog een kwartier wachten totdat de Champions League wedstrijden beginnen

Hexagone

Avatar

YOLO "Tijd zegt geen moer. Of het nou een verse GoT dat een 1 uur geleden op TV is verschenen of dat een film 50 jaar oud is. Denk jij nou werkelijk wat jij gezien hebt, dat een ander dat ook heeft gezien?"


Tijd zegt alles over spoilers. Er wordt een grens getrokken wanneer iets beschouwd wordt als redelijk om over te spreken of niet. Als je hier komt loeren op en een filmsite kan je ervan uitgaan dat er altijd wel gesproken wordt over iets dat voor een ander als spoiler kan dienen. Je kan onmogelijk rekening houden met iedereen en je moet op een gegeven moment ervan uitgaan dat bijvoorbeeld iedereen al weet dat Darth Vader Luke's vader is wil je een open en ongelimiteerd discussie over film willen voeren. Dus niet zeuren, een spoiler van een 2,5 jaar oude episode van House of Cards is redelijk genoeg.

Muufley

Avatar

ridjieddo "Ik zit echt te genieten hier, ga maar lekker door jongens :+ moet toch nog een kwartier wachten totdat de Champions League wedstrijden beginnen"

Haha, ik nu eigenlijk ook.

Frietgezicht

Avatar

ridjieddo "Ik zit echt te genieten hier, ga maar lekker door jongens :+ moet toch nog een kwartier wachten totdat de Champions League wedstrijden beginnen"
'

Welke kies je voor?Barca?
Poulefase wel beetje saai ,knockout-fase bevalt mij altijd beter.

JamesBond

Avatar

Hexagone "Tijd zegt alles over spoilers."


Wat een gelul zeg... Dus als ik een bepaalde film of serie niet gezien heb houdt dat in dat jij lukraak met spoilers mag gaan gooien? Dat je onmogelijk met iedereen rekening kan houden snap ik, maar YOLO heeft zelfs al eerder bij dit topic gezegd dat hij 'House Of Cards' nog niet gezien heeft. Ten eerste: wat is de lol ervan om iemands kijkplezier te verzieken? Ten tweede: wat heeft dit voor bijdrage aan deze discussie? Zeggen dat je zomaar spoilers mag rondbazuinen na een bepaalde tijd zegt al genoeg over je respect naar andere filmliefhebbers en hun kijkplezier, namelijk dat je dat niet hebt...

En een vergelijking trekken tussen een film van dertig jaar geleden en een serie van twee jaar terug slaat natuurlijk ook helemaal nergens op... Je kan en mag er niet vanuit gaan dat iedereen hier 'House Of Cards' gezien heeft. Maar ja, gelukkig is vrijwel iedereen hier zo beschaafd om spoiler tags te gebruiken als we het over potentiële plot elementen hebben, maar jou kan ik daar niet onder scharen.

JamesBond

Avatar

Muufley "Had ik misschien ook moeten doen, gewoon spoilen."


Stoer man. Had je ook echt je punt mee bewezen...

Muufley

Avatar

JamesBond "Stoer man. Had je ook echt je punt mee bewezen..."


En toch heb ik het niet gedaan dus je hebt geen argument. Je bent hier aan de verkeerde deur aan het klagen.

JamesBond

Avatar

Muufley "En toch heb ik het niet gedaan dus je hebt geen argument. Je bent hier aan de verkeerde deur aan het klagen."


Verstandig dat je het niet gedaan hebt.

eltorro

Avatar

Jullie zijn wel een lief stelletje, maar een film of serie spoilen is natuurlijk niet oké (hoe klein de spoiler ook is), ongeacht hoe oud de film of de aflevering is. Daar staan sites zoals Filmtotaal en Moviemeter zelf ook achter en daarom heb je ook spoiler tags, zodat je toch kan discussiëren over de onderwerpen die als spoiler worden gezien. Sta je hier niet achter dan maak je maar een nieuwe film site, of ga je mening verdedigen op facebook.

YOLO

Avatar

Hexagone "Je kan onmogelijk rekening houden met iedereen"

Je kan makkelijk rekening met iedereen hoor zeker op deze site.

Hé daar is ie weer. De spoilertag. Speciaal om rekening met anderen te houden.
tekst van een spoiler (wordt verborgen)

Oh wat is dat onmogelijk zeg.

Hexagone "en je moet op een gegeven moment ervan uitgaan dat bijvoorbeeld iedereen al weet dat Darth Vader Luke's vader is wil je een open en ongelimiteerd discussie over film willen voeren. Dus niet zeuren, een spoiler van een 2,5 jaar oude episode van House of Cards is redelijk genoeg."
Foute instelling. Je moet er NIET van uitgaan dat iedereen iets wat van Darth Vader of van House of Cards of welke serie/film dan ook. Ongeacht dat deze site een filmsite is!

Wie denk je wel wie je bent dat jij bepaald dat een 2,5 jaar oude episode van HoC lang genoeg is om te gaan spoilen. En hou op over dat woordje "zeuren" want je gedraagt zelfs als een klein kind. Ga niet moeilijk lopen te doen. Gedrag je gewoon als een volwassene en hou rekening mee met anderen. Meer wordt niet gevraagd....toch?

Hexagone

Avatar

JamesBond "Wat een gelul zeg... Dus als ik een bepaalde film of serie niet gezien heb houdt dat in dat jij lukraak met spoilers mag gaan gooien? Dat je onmogelijk met iedereen rekening kan houden snap ik, maar YOLO heeft zelfs al eerder bij dit topic gezegd dat hij 'House Of Cards' nog niet gezien heeft."


Dat heb ik niet gelezen en bij deze mijn verontschuldigingen aan YOLO. Maar mijn punt geldt nog steeds, of jij het gelul vind of niet kan mij eigenlijk eerlijk gezegd weinig schelen.
Spoilers zijn voor mij van toepassing voor recente films/TV series of voor zaken die nog moeten uitkomen. Daarmee heb ik niet gezegd dat dit hetzelfde is als "lukraak spoilers gooien" dus ga hier niet zaken in het extreme trekken om je argument beter te doen gelden. De redenering is niet vergezocht of onredelijk. Mensen die in een film of serie geïnteresseerd zijn zullen deze dan ook binnen afzienbare tijd gezien hebben. Diegene die na enkele jaren dat niet hebben gedaan kan je redelijk gewijs ervan uitgaan dat de interesse niet groot is en dat spoilers dan ook niet zo belangrijk zijn. Zoals eerder gezegd als je met alles en iedereen rekening moet houden over spoilers kan je moeilijk een discussie voeren. Probeer anders maar eens te praten over een topic van een film dat net een spoiler aansnijdt. Dat gaat dan niet. Des te meer extreem dat je zaken als spoiler gaat beschouwen des te meer gelimiteerd een discussie zal zijn. De site zegt inderdaad "geen spoilers", kom dan maar eerst vertellen wat een "spoiler" juist inhoudt als je die regel echt wil toepassen want dat staat op de site nergens uitgelegd en dus open voor interpretatie en ook willkeur zowel in gebruik van als in het toepassen van de regels door de moderators. Want wat een spoiler is voor jou is dat duidelijk niet voor mij en ook niet voor een ander. Point in case als je echt nog denkt dat Darth Vader Luke's vader is nog als een spoiler beschouwd dan ben je een neuroot....oftewel een "spoiler neuroot".

adofmirosch

Avatar

Vleeshaak "Oh, joy. Een nieuwe troll."Filmtotaal heeft trollen nodig.

eltorro

Avatar

Hexagone "Dat heb ik niet gelezen en bij deze mijn verontschuldigingen aan YOLO. Maar mijn punt geldt nog steeds, of jij het gelul vind of niet kan mij eigenlijk eerlijk gezegd weinig schelen.
Spoilers zijn voor mij van toepassing voor recente films/TV series of voor zaken die nog moeten uitkomen. Daarmee heb ik niet gezegd dat dit hetzelfde is als "lukraak spoilers gooien" dus ga hier niet zaken in het extreme trekken om je argument beter te doen gelden. De redenering is niet vergezocht of onredelijk. Mensen die in een film of serie geïnteresseerd zijn zullen deze dan ook binnen afzienbare tijd gezien hebben. Diegene die na enkele jaren dat niet hebben gedaan kan je redelijk gewijs ervan uitgaan dat de interesse niet groot is en dat spoilers dan ook niet zo belangrijk zijn. Zoals eerder gezegd als je met alles en iedereen rekening moet houden over spoilers kan je moeilijk een discussie voeren. Probeer anders maar eens te praten over een topic van een film dat net een spoiler aansnijdt. Dat gaat dan niet. Des te meer extreem dat je zaken als spoiler gaat beschouwen des te meer gelimiteerd een discussie zal zijn. De site zegt inderdaad "geen spoilers", kom dan maar eerst vertellen wat een "spoiler" juist inhoudt als je die regel echt wil toepassen want dat staat op de site nergens uitgelegd en dus open voor interpretatie en ook willkeur zowel in gebruik van als in het toepassen van de regels door de moderators. Want wat een spoiler is voor jou is dat duidelijk niet voor mij en ook niet voor een ander. Point in case als je echt nog denkt dat Darth Vader Luke's vader is nog als een spoiler beschouwd dan ben je een neuroot....oftewel een "spoiler neuroot"."

Welkom op de site van de spoiler neuroten. En bij deze uitleg over wat spoilers zijn. In dit geval botst jouw eigen mening met de regels van de site. Je kan doormiddel van spoiler tags te gebruiken trouwens prima discussiëren op de site en onder waar je een reactie typt staat een lijstje met uitleg hoe je spoiler tags kan gebruiken.

JamesBond

Avatar

Hexagone "(...) Mensen die in een film of serie geïnteresseerd zijn zullen deze dan ook binnen afzienbare tijd gezien hebben (...)"


Ervan uitgaande dat het merendeel van de personen die hier rondzwerft zoiets hebben als een sociaal leven, een familie of een baan vind ik dit nogal een stom argument. Er zijn nog genoeg films en series waarin ik geïnteresseerd ben en die ik nog niet gezien heb vanwege school. Toch heb ik het voor elkaar gekregen zoveel mogelijk spoilers te ontwijken, ook als andere mensen het erover hebben. Ikzelf heb er ook geen enkele moeite mee om spoilers buiten het gesprek te houden als ik het over 'House Of Cards' of 'Breaking Bad' heb met mensen die het nog niet gezien hebben. Inhoudelijk over een film of serie praten betekent niet gelijk dat je alle belangrijke momenten hoeft te verklappen. Tuurlijk, als je ergens over praat loop je altijd het risico spoilers mee te krijgen, maar de gebeurtenis die deze discussie in gang zette is toch wel iets wat je gemakkelijk achterwege kan laten in een gesprek...

En voor mij is een spoiler iets wat een verrassing van bijvoorbeeld een film of een serie verklapt; iets waar ik liever zelf achter had willen komen.

ridjieddo

Avatar

Frietgezicht "'

Welke kies je voor?Barca?
Poulefase wel beetje saai ,knockout-fase bevalt mij altijd beter."


Zit steeds te schakelen tussen Bayern en Barca, knockout wordt idd leuker. Psv - manu gister vond ik geniaal haha, manu speelde dat typische ajax spel, lekker veel balbezit en het lijkt nergens op

dawgrule

Avatar

@filmtotaal Kunnen Hexagone & Muufley een ban krijgen? Ik krijg sterk de indruk dat dit dezelfde personen zijn. Muufley kan niet tegen kritiek en heeft een troll account aangemaakt, snel reacties geplaatst, films beoordeeld e.d.

"Hexagone » Lid sinds: 16-09-2015 "

Hexagone

Avatar

eltorro "Welkom op de site van de spoiler neuroten. En bij deze uitleg over wat spoilers zijn. In dit geval botst jouw eigen mening met de regels van de site. Je kan doormiddel van spoiler tags te gebruiken trouwens prima discussiëren op de site en onder waar je een reactie typt staat een lijstje met uitleg hoe je spoiler tags kan gebruiken."


Een wikipedia pagina? Echt?
Ik zie al dat ik aan jou weinig tijd moet investeren. Tenminste zijn JamesBond's reacties nog de moeite om door te lezen en serieus te nemen. Probeer eerst eens door te hebben waarover ik het heb ipv een wikipedia pagina onder mijn neus te schuiven en dat als argument te gebruiken.

Hexagone

Avatar

dawgrule "@filmtotaal Kunnen Hexagone & Muufley een ban krijgen? Ik krijg sterk de indruk dat dit dezelfde personen zijn. Muufley kan niet tegen kritiek en heeft een troll account aangemaakt, snel reacties geplaatst, films beoordeeld e.d.

"Hexagone » Lid sinds: 16-09-2015 ""


Ja, ben een nieuw lid, maar een al een lurker voor langere tijd. De discussie hier was net de aanleiding om te registreren. Als je paranoide wil zijn doe dat dan maar maar jouw redenering berust op niets. En mensen moeten maar eens ophouden met 'troll' te zeggen tegen personen die over iets praten wat niet populair is.

dawgrule

Avatar

Hexagone "Ja, ben een nieuw lid, maar een al een lurker voor langere tijd. De discussie hier was net de aanleiding om te registreren. Als je paranoide wil zijn doe dat dan maar maar jouw redenering berust op niets. En mensen moeten maar eens ophouden met 'troll' te zeggen tegen personen die over iets praten wat niet populair is."


True. Je hebt gelijk, is ook meer een aanname omdat het wel bijzonder toevallig is. En met "praten over iets wat niet populair is" bedoel je de enorme random spoilers die je even tussendoor gooit? Toch gek dat mensen dat niet kunnen waarderen he?

Roeltje

Avatar

Ik zit hier op mijn IPAD en daar kan ik geen spoilertags lezen. Dit is best frustrerend dus. Smiley face

MCCube

Avatar

Klopt niet roeltje.
Moet je even op het spoilerlogo indrukken op je scherm.
Dan verschijnt het spoilertje Smiley face
IOS-power :Y

weszz

Avatar

Zijn er überhaupt admins actief op deze website? Dit is toch gewoon absurd..dit geëtter gaat zelfs nog door op andere artikelen.

Kick/ban/waarschuwing, weet ik het. Moet gewoon duidelijk worden gemaakt dat dit niet zo door kan gaan

kidcassidy

Avatar

Ik wil best de rol van admin op mij nemen. Minimumloon is voor mij voldoende ;)

Ed Crane

Avatar

Ik dacht al, wat een hoop berichten bij het zoveelste FF-nieuwsbericht, maar het is Muufley maa. Windt 'ie zich niet op over dat iemand een emoticon gebruikt op een manier die 'ie niet precies goed vindt, dan wel een spoilertag. Maar als iemand vervolgens voor de gein iets opmerkt over je foutive spelling/ woordgebruik om een koekje van eigen deeg te geven en te zien hoe 'ie er zelf op reageert, draait Muufley uiteraard weer door. Classic Muufley :+

Frietgezicht

Avatar

weszz "Zijn er überhaupt admins actief op deze website? Dit is toch gewoon absurd..dit geëtter gaat zelfs nog door op andere artikelen.

Kick/ban/waarschuwing, weet ik het. Moet gewoon duidelijk worden gemaakt dat dit niet zo door kan gaan"


Admin leest dit en denkt 'pff,gaat wat tijd in zitten om hier wat aan te doen dus ik doe net of ik het niet gelezen heb en laat een andere admi het opknappen'
Zo denken ze allemaal en op een gegeven moment weten ze van elkaar dat de anderen het heus wel gelezen hebben maar ook niks aan doen dus denken ze 'dan laat ik het ook lekker zo met al die spoilers en dubbele accounts'

Nog ff en FT is de nieuwe GeenStijl.

ridjieddo

Avatar

Frietgezicht "Admin leest dit en denkt 'pff,gaat wat tijd in zitten om hier wat aan te doen dus ik doe net of ik het niet gelezen heb en laat een andere admi het opknappen'
Zo denken ze allemaal en op een gegeven moment weten ze van elkaar dat de anderen het heus wel gelezen hebben maar ook niks aan doen dus denken ze 'dan laat ik het ook lekker zo met al die spoilers en dubbele accounts'

Nog ff en FT is de nieuwe GeenStijl."


Kunnen we dan ook DumpertReeten geven?

Frietgezicht

Avatar

ridjieddo "Kunnen we dan ook DumpertReeten geven?"


Hoogstens 5

Giiow

Avatar

Zo, 3 XL bakken popcorn verder maar we hebben het gelezen hoor! Pracht discussie jongens, volgende keer bij mij.

nieuwslaatste nieuws

meest populair