Kate Mara heeft 'Fantastic Four' nog niet gezien

En "Invisible Woman" heeft geen idee of ze moet terugkeren voor 'Fantastic Four 2'.

Veel fans van superheldenfilms hebben Fantastic Four links laten liggen. De $120 miljoen kostende film van regisseur Josh Trank blijkt namelijk één van de grootste flops ooit in het genre. Zelfs actrice Kate Mara, in de film te zien als Invisible Woman, heeft het eindproduct nog niet gezien.

Tegenover The Times liet Mara weten dat ze alles probeert te ontlopen dat over Fantastic Four gaat. Dit voornamelijk omdat er zoveel negatiefs over wordt geschreven en gezegd. Ze zei zelfs een beetje bang te zijn voor wat ze te zien krijgt.

Het was al bekend dat Trank de actrice niet in de film wilde, maar Fox duwde haar aanwezigheid toch door. Het gevolg was dat ze niet goed met elkaar konden opschieten op de set.

Mara zei tegenover de Times dat ze zich heeft vermaakt met het maken van Fantastic Four, maar dat ze de bekende tweet van Trank bijzonder ongepast vindt. In een door Trank snel verwijderde tweet schreef hij: "Een jaar geleden had ik een fantastische versie van de film. En deze zou goede reviews krijgen. Je zult deze waarschijnlijk nooit zien. Dat is de waarheid."

De actrice gaf ook aan dat ze geen idee heeft of ze terug moet keren voor Fantastic Four 2. Het voor 2 juli 2017 geplande vervolg staat nog steeds op de agenda van producent en schrijver Simon Kinberg en studio 20th Century Fox.



NieuwsFilm

meest populair