Video

Eerste trailer 'The Divergent Series: Allegiant'

Tris en Four gaan de muren om Chicago neerhalen.

door Jim Pedd op 16.09.2015 om 15:49 in Video
Lionsgate heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor The Divergent Series: Allegiant. Het wordt de derde film in de Divergent-franchise en de opnames zijn nog volop bezig. Rollen zijn er onder meer voor Shailene Woodley, Theo James, Octavia Spencer, Naomi Watts en Jeff Daniels.

De film heeft ook al een synopsis: Na de grote onthullingen in Insurgent, moet Tris (Woodley) samen met Four (James) ontsnappen aan de muur die om Chicago heen ligt, om daar de schokkende waarheid over de wereld om hen heen te ontdekken. De film is gebaseerd op het eerste deel van het boek Allegiant van Veronica Roth, en zal volgend jaar gevolgd worden door Ascendent.

De franchise legt Lionsgate geen windeieren: de eerste twee films verdienden samen 550 miljoen dollar wereldwijd en horen tot de best verdienende films van de studio in de Verenigde Staten. Allegiant van regisseur Robert Schwentke gaat in maart 2016 in première.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

OprahPossum

Avatar

Ziet er allemaal wel héél fake uit

Scheerzeep

Avatar

OprahPossum "Ziet er allemaal wel héél fake uit"


Idd, best lachwekkend.

Al vind ik de films wel leuk! Smiley face

YOLO

Avatar

Vreemd, nu lijkt Tris verdacht veel op Jeanine. Is dat bewust gedaan dat Tris alweer een nieuwe look heeft?

Secret1994goesFilm

Avatar

Heb enkel het eerste filmpje gezien. Was niet zo slecht, ik kon enkel moeilijk overweg met het concept van de film (namelijk de onderverdeling). Het leek gewoon niet logisch voor mij...

Glennekeeeee

Avatar

YOLO "Vreemd, nu lijkt Tris verdacht veel op Jeanine. Is dat bewust gedaan dat Tris alweer een nieuwe look heeft?"


Bij de 2e kwam dat vooral door haar rol in 'The Fault in our stars' dat ze zo'n kort haar had en ze wou dan anderzijds ook geen pruik omdat het meer paste bij haar karakter na de gebeurtenissen van deel 1. Nuja, aangezien het verhaal snel op elkaar aansluit zullen ze haar haar niet té lang willen maken zeker... snap het ook niet echt nu.

OT:
Een trailer die voor 3/4 bestaat uit het herhalen van stukjes uit de vorige delen en dan nietszeggende stukjes van de nieuwe film is niet echt een volwaardige trailer.

En jammer voor Teller die in 2 franchises speelt die op papier véél potentieel hebben maar kwalitatief op z'n best matig zijn te noemen (FF4 en deze reeks)

Greaterfool

Avatar

Wat is het toch dat al die puber franchises op het laatst in 2 deelen opgesplitst moeten worden, lekker cashen zeker.
Niks voor mij deze serie, zwaar gebrek aan verhaal, dialoog en originaliteit.

brawljeff

Avatar

Vind tot nu toe alleen The Hunger Games serie en The Giver geslaagd in dit young adult dystopia genre. Wellicht dat The 5th Wave nog wel iets wordt.

YOLO

Avatar

Glennekeeeee "Bij de 2e kwam dat vooral door haar rol in 'The Fault in our stars' dat ze zo'n kort haar had en ze wou dan anderzijds ook geen pruik omdat het meer paste bij haar karakter na de gebeurtenissen van deel 1. Nuja, aangezien het verhaal snel op elkaar aansluit zullen ze haar haar niet té lang willen maken zeker... snap het ook niet echt nu."
In het boek Insurgent knipt Tris haar lange haren af, dus dat klopt wel. Ik had er eigenlijk bij moeten zeggen dat ze meer blonder is en dat ze meer lijkt op Kate Winslet uit de vorige 2 films.

Decepticon

Avatar

De eerste vond ik ook erg matig, de 2e vond ik al een stuk beter, maar nog niet echt wat je noemt goed en gedenkwaardig.
Dit 3e deel lijkt me weer een stukje beter te worden dan de vorige, dus voor mij een stijgende lijn.
Maar het zal nooit The Hunger Games worden.

starbass

Avatar

Decepticon "Maar het zal nooit The Hunger Games worden."


Inderdaad de 2e hunger games was echt veel slechter dan deze films.

Ik kan er wel van genieten, maar vind de hunger games toch echt niet zoveel beter dan deze serie.

NieuwsFilm

meest populair