Cara Delevingne haalt uit naar Richard Madden

Madden vond Delevingne onprofessioneel en ondankbaar.

Cara Delevingne (London Fields, Paper Towns) heeft via sociale media flink uitgehaald naar Richard Madden (Game of Thrones, Cinderella). De acteur liet zich in een interview uit over het model en dat schoot bij haar in het verkeerde keelgat.

"Ik heb geen idee wie je bent, maar het is een tikkeltje wanhopig voor een volwassen man om slecht te praten over iemand die je niet kent," aldus de 23-jarige Delevingne op Twitter. Madden liet zich in een interview met een tijdschrift uit over het schandaal waar het model onlangs bij betrokken was. Tijdens een televisie-interview reageerde ze geïrriteerd op de vragen van de presentatoren en rolde meerdere keren met haar ogen. De presentatoren van het programma noemden haar bij de verkeerde naam en leken het model volgens fans niet serieus te nemen.

"Dat was onprofessioneel. Het liet haar heel ondankbaar lijken. Als het je niet lukt om het op een charmante manier te doen, dan moet je het niet doen", aldus Madden over Delevingne tijdens het interview. "Als je echt zo graag aandacht wil, probeer je dan te concentreren op je werk en niet op andere mensen", schrijft Delevingne op Twitter. Madden heeft in een reactie op sociale media gezegd dat het interview verkeerd uitgeschreven is. "Ik heb niets dan respect voor je. Ik ben verkeerd geciteerd en alles is verschrikkelijk uit de hand gelopen."

Bekijk hieronder het gewraakte interview.



NieuwsFilm

meest populair