Danika Yarosh en Aldis Hodge in gesprek voor 'Jack Reacher 2'

Eerstgenoemde zal mogelijk de dochter van Tom Cruise spelen.

Sinds Edward Zwick de gelegenheid heeft gekregen om Tom Cruise wederom in een film te regisseren, lijkt het vervolg op Jack Reacher steeds meer vorm te krijgen. Zo bleek Cobie Smulders een hoofdrol te hebben bemachtigd, hoewel dat momenteel nog niet bevestigd is. Inmiddels zijn er weer twee mensen in beeld voor een positie: Danika Yarosh (tv-serie Heroes Reborn) en Aldis Hodge (Straight Outta Compton).

Over het karakter van Hodge is nog niets bekend, maar dankzij het nieuwtje omtrent Yarosh weten we dat de dochter van Jack Reacher zal opduiken, waarvoor zij in aanmerking komt. De chemie tussen de actrice en Cruise zou uitstekend zijn, doch is er een mogelijkheid dat ze de rol moet afslaan, wegens de opnames van de bovengenoemde serie.

Zoals enkelen zullen weten is het karakter van Jack Reacher bedacht door Lee Child, die tot op heden twintig boeken rondom het personage geschreven heeft. Het is ook bekend dat de tweede film gebaseerd is op het 18e schrijfwerk van Child, Never Go Back. De synopsis onthult dat Reacher terug naar het hoofdkwartier van zijn oude militaire unit reist om ene majoor Susan Turner te ontmoeten. Eenmaal aangekomen blijkt zij gearresteerd te zijn en wordt hijzelf beschuldigd van een moord die 16 jaar geleden voorviel.

Het oorspronkelijke scenario van Richard Wenk is door Zwick en Marshall Herskovitz aangepast. De Last Samurai-regisseur zal aanstaande november beginnen met filmen. De film zelf zal volgend jaar oktober het daglicht zien.



NieuwsFilm

meest populair