Zack Snyder: 'Batman v Superman' is 'Man of Steel 2'

Al die speculatie is dus niet nodig.

Een nieuw interview met regisseur Zack Snyder over Batman v Superman: Dawn of Justice bevat enkele interessante details rond de film. Zo blijkt alle speculatie dat George Miller zomaar eens een vervolg op Man of Steel zou kunnen gaan maken niet nodig. Batman v Superman ìs dat vervolg.

”Ik denk dat je Batman v Superman op een manier als Man of Steel 2 kan zien," aldus de regisseur. ”Justice League is min of meer het transcenderende ridders-van-de-ronde-tafel verhaal. Het is interessant om te denken hoe een standalone Superman-film er uit zou kunnen zien.” Maar voorlopig hoeven we dus niet te rekenen op die standalone film. De komende jaren hebben DC Comics en Warner Bros. veel andere films gepland staan, waaronder een tweedelige Justice League-film die Snyder mag regisseren.

Snyder onthulde in het interview meteen de grootste uitdaging voor die films. ”We moeten echt uitzoeken waarom ze zijn. En ik denk dat we daarin geslaagd zijn. Dat is een van de dingen die ik zo cool vind aan Batman v Superman. Het draait allemaal om de mythologie van deze twee gigantische iconen. En ik denk dat daarin iets meeslepends zit.”



NieuwsFilm

meest populair