'X-Men: Apocalypse' is het "hoogtepunt" van de trilogie

Professor X, Magneto, Beast en Mystique lijken hun laatste mutantendaad te gaan verrichten.

Na afronding van X-Men: Apocalypse richt regisseur Bryan Singer zijn vizier op zijn nieuwe project 20,000 Leagues Under the Sea. Hiermee zal hij vermoedelijk afstand nemen van de X-Men franchise. Daarnaast lijkt het contract van menig X-Men acteur af te lopen. Schrijver en producent Simon Kinberg lijkt nu enige duidelijkheid te geven over de situatie.

Tegenover Collider liet Kinberg weten hoe deze film past binnen de X-Men franchise: "Het levert een net zo dramatisch verhaal als emotie af als de vorige twee film. Het voelt als een hoogtepunt voor de vier belangrijkste personages - McAvoy, Fassbender, Nic Hoult en Jen. En het is een grotere film in zowel de fysieke omvang als de emotionele inzet, aangezien het een hoogtepunt is van deze mini-trilogie van verhalen." Hieronder de video:


Met McAvoy, Fassbender, Nic Hoult en Jen bedoelt hij uiteraard James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto), Nicholas Hoult (Beast) en Jennifer Lawrence (Mystique). Van de meeste weten we dat hun contract afloopt na Apocalypse. De kans is groot dat de franchise zich daarna gaat focussen op een jongere generatie mutanten zoals Cyclops (Tye Sheridan), Jean Grey (Sophie Turner) en Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee).

Heel gek is dit niet. Enige tijd geleden werd duidelijk dat Fox bezig is met X-Men: New Mutants, met naar verluidt Josh Boone (The Fault in Our Stars) aan het roer.

NieuwsFilm

meest populair