Spider-Man is 15 als we hem ontmoeten

En zal écht geen oorsprongsverhaal krijgen.

Empire Magazine mocht Jon Watts interviewen over zijn aankomende Marvel-film: Spider-Man. Daarin speelt Tom Holland de rol van Peter Parker, maar veel meer dan dat is eigenlijk niet bevestigd. In het interview ging Watts in op de leeftijd van Peter Parker en die blijkt erg laag te zijn.

De negentienjarige Holland is in de film ”pas 15 jaar oud” aldus Watts. Verder ging hij nog wat in op waar Peter staat in de film. Hij is in elk geval al lang actief bezig als Spider-Man. ”Er zijn maar zoveel manieren waarop je Uncle Ben kunt vermoorden. Ik houd van het idee van een coming-of-age middelbare school film. We gaan Peter Parker op de middelbare school zien en dieper daarnaar kijken.”

Daarmee worden geruchten en verhalen dat Peter Parker in de film pas op de middelbare school zit onomstotelijk bevestigd. In eerdere films stond Peter altijd tegen het einde van zijn tijd op de middelbare school, maar nu zit hij er dus midden in. Hij zal waarschijnlijk een wat onzekere knul zijn, die zich misschien wel meer bezig houdt met tienerproblemen dan met superheldenproblemen.

Eerder was er nog een verhaal dat Peter Parker in de film al enige tijd actief is als Spider-Man. Dat kan dus ook bevestigd worden op basis van het statement van Watts. Tot slot verzekerde de regisseur ons er nog van hoe goed Tom Holland voor de rol is: ”Hij is perfect! Hij is erg atletisch en kan zelfs een backflip doen. Als hij de geest van het personage al niet ving, is hij met die kwaliteiten echt Spider-Man!”

Of dat echt zo is mogen we zelf in maart beoordelen, want dan beleeft het personage zijn debuut, in Captain America: Civil War. Een jaar later is er dan een solofilm.



NieuwsFilm

meest populair