Coole Heineken reclame voor 'Spectre'

Met een leuke knipoog naar de vroegere Bond-films.

Sinds Tomorrow Never Dies uit 1997 is het Nederlandse biermerk Heineken een sponsor van de James Bond-franchise. In ruil voor de nodige miljoenen dringt 007 een heerlijk helder Heineken biertje uit de herkenbare groene fles, uiteraard met het label naar voren. Heineken zal Heineken niet zijn om ook een stijlvolle reclamevideo te maken, in afwachting van de verschijning van de 24e Bond film Spectre.

Hieronder zie je de reclameboodschap waarin onder meer Bond-acteur Daniel Craig voorbijkomt. Ook zien we een Bond-girl (Zara Prassinot) en acteur Herve Villechaize in een cameo. De acteur was ooit te zien als Nick Nack in The Man With the Golden Gun uit 1974. De titel van de bijzonder fraaie commercial is heel toepasselijk The Chase en er wordt geknipoogt naar de vroegere Bond-films.


Heineken sponsordirecteur Hans-Erik Tuijt zei al eens: "Deze Bond-campagne wordt groter, en dus ook duurder dan alle vorige. De precieze bedragen kan ik niet prijsgeven, maar uit een marketingoogpunt kan ik wel zeggen dat het al het geld waard zal zijn." Het bedrag zou naar verluidt 60 miljoen euro zijn...

NieuwsFilm

meest populair