Chris Evans en Jared Leto tonen interesse in 'The Girl on the Train'

Het is nog maar de vraag of ze de tijd hebben om zich bij Emily Blunt toe te voegen.

The Girl on the Train van DreamWorks bezit al een degelijke cast met Emily Blunt, Rebecca Ferguson en Haley Bennett, nu zouden er twee mannen op het oog zijn die graag in de thriller willen verschijnen. Het betreft Chris Evans en Jared Leto. We hebben het nu echter over vroegtijdig nieuws, want de heren - ondanks hun liefde voor het project - zouden misschien niet eens de tijd bezitten om in gesprek te gaan voor de rollen. Variety geeft als reden aan dat hun plichten jegens Marvel en DC Comics hier mogelijk een stokje voor steken.

Het verhaal, naar de gelijknamige roman van Paula Hawkins, volgt Rachel (Blunt). Zij raakt in een depressie nadat Rachels ex-man haar verlaat voor zijn minnares, Anna (Ferguson). Enigszins doelloos in het leven neemt ze elke dag, op hetzelfde tijdstip, de trein. Gedurende haar reis ziet ze elke ochtend hetzelfde stel op hun terras ontbijten. Ze slaat hen tot 'Jess' (Bennett) en 'Jason', het perfecte stel zonder relatieproblemen. Maar wanneer Jess mysterieus verdwijnt, zit er voor Rachel niets anders op dan uit te zoeken wat er gaande is.

Mochten de mannen echt een plaats in deze thriller bemachtigen, dan is het de bedoeling dat Evans de ex-man van Rachel belichaamt en Leto 'Jason.' Het scenario is afkomstig uit de pen van Erin Cressida Wilson. Tate Taylor (regisseur van The Help) zal het project overzien. The Girl on the Train moet ergens volgend jaar uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair