Algemeen

Nieuwe 'Men in Black'-trilogie op komst

Maar dan zonder Will Smith.

door Jim Pedd op 25.09.2015 om 12:35 in Algemeen
In een interview met The Hollywood Reporter vertelden producenten Walter Parkes en Laurie MacDonald dat er een revival van de Men in Black-franchise in ontwikkeling is bij Sony Pictures. Acteur Will Smith zal niet in de film zitten; iets wat impliceert dat ook Tommy Lee Jones er niet in zal spelen.

”We zitten midden in de discussies,” vertelde Parkes. ”Het is erg actief.” Waarom MacDonald toevoegde dat het ”opnieuw uitgevonden wordt als een trilogie”. Desgevraagd bevestigden ze dat Will Smith er zeer waarschijnlijk geen onderdeel van uit maakt.

Het laatste dat we rond de franchise hoorden, was dat er een crossover kon komen tussen de 21 Jump Street-franchise en Men in Black. De komedies moeten dan filmuniversa belachelijk maken. Of daar nog aan gewerkt wordt, is niet zeker.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dawgrule

Avatar

Will Smith maakte MiB, zonder hem zal het toch anders zijn...

ridjieddo

Avatar

Waarschijnlijk wordt het zijn zoon, de Oscar genomineerde Jaden Smith.

Decepticon

Avatar

"We zitten midden in de discussies" zou je moeten lezen als "We zitten midden in de crisis", want ze kunnen echt niks meer bedenken bij Sony Pictures, het gaat echt de verkeerde kant op met hun.

Gewoon een ordinaire reboot met kleine linkjes naar de 1e trilogie.
The ship has saled Sony, bedenk eens wat nieuws.

Die crossover met 21 Jump Street is al helemaal een slecht idee, dat gaat echt niet werken, klinkt ook als een spoof, het slechtste soort comedy, als het filmuniversa belachelijk moet maken.

bigmichiel

Avatar

Alweer de zoveelste reboot. Ben bang dat die trend zich nog lang zal voortzetten :(

Roeltje

Avatar

Haha grappig arikel, maar huh, Filmtotaal het is nog helemaal geen 1 april.

huyg

Avatar

Als ik het me goed herinner, waren de MiB films stuk voor stuk een strijd om gemaakt te krijgen, waarbij de laatste zelfs midden in de productie een paar maanden stil heeft gelegen om het script te herschrijven. Dus succes met deze nieuwe trilogie.

Greaterfool

Avatar

Ik weet niet of het werkt zonder Will Smith, maar de franchise heeft zeker wel de potentie om te slagen.
Misschien als ze verder gaan met Josh Brolin als K, of ons introduceren aan een nieuwe generatie.
Ik zie wel wat er van moet denken als de schrijvers en producers aangekondigt worden.

benjamin

Avatar

Waarom krijg ik weer de indruk dat dit minder te maken heeft met een gigantisch goed idee voor deze reeks dan met gebrek aan een idee voor iets anders?

Glennekeeeee

Avatar

Dé kracht van deze film was toch Lee Jones en Smith. Daardoor was zelfs de 2e vermakelijk ondanks het ontzettend zwakke verhaal. In het derde deel deed Brolin daar ook nog eens zijn ding in maar was toch vooral imiterend dus.

Dezelfde naam met nieuwe namen? Hmm misschien binnen 15 jaar als we zelf al vinden dat Smith en Jones te oud zijn (die laatste is dat mss nu al) maar zo snel na MIIIB zou ik dit toch niet doen

M0vieFreak

Avatar

Nee! Deel 3 had een perfecte einde en heeft een mooie trilogie goed afgerond. Zonder Will Smith en Tomy Lee Jones kan het geen Men in Black worden genoemd. Het zal gewoon niet goed werken.

KeesjeNL

Avatar

ridjieddo "Waarschijnlijk wordt het zijn zoon, de Oscar genomineerde Jaden Smith."
Genomineerd, ik dacht dat Jaden al een paar Oscar's op zak had;)?

rick512

Avatar

KeesjeNL "Genomineerd, ik dacht dat Jaden al een paar Oscar's op zak had;)?"


Jazeker!

Voor de 5 sterren-film After earth

Ed Crane

Avatar

Decepticon ""We zitten midden in de discussies" zou je moeten lezen als "We zitten midden in de crisis", want ze kunnen echt niks meer bedenken bij Sony Pictures, het gaat echt de verkeerde kant op met hun."


:Y

Decepticon "Die crossover met 21 Jump Street is al helemaal een slecht idee, dat gaat echt niet werken, klinkt ook als een spoof, het slechtste soort comedy, als het filmuniversa belachelijk moet maken."


Die crossover zie ik dan juist wel weer zitten. Men In Black vind ik overrated en haal je er niet mee omlaag (Wild Wild West vind ik nog een betere film eigenlijk), eerder omhoog. En 21 Jump Street was al een spoof en ook een satire mbt Hollywoods armoede... een crossover is de logische volgende stap in de Jump Street reeks, maakt Men In Black enkel beter en kan een lekker lijpe satire/ parodie worden op dat shared universe gebeuren van tegenwoordig. Everybody wins :+

NieuwsFilm

meest populair