Mooie promo-art 'Star Wars: The Force Awakens'

En John Boyega over de epische reis van Fin.

Er is weer nieuw materiaal rond J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens vrijgegeven. Niet alleen hebben we vier mooie promoafbeeldingen, ook is er een interview met acteur John Boyega over zijn personage, Fin, en de epische dingen die hij mee maakt.

Fins epische reis
In een interview met GQ vertelde Boyega over hoe hij het scenario kreeg en wat zijn personage allemaal meemaakt. "Toen ik het scenario las, huilde ik en ik huil niet snel," begon Boyega. "Ik kreeg eerder een kikker in m'n keel, en probeer het allemaal maar binnen te houden."

Maar zijn personage is zo tof, en het verhaal zo goed, dat hij zich niet in kon houden. "Finn is geweldig. Zijn verhaal is zo episch. Het is een verhaal dat nooit eerder vertoond is, maar het spiegelt ook de verhalen van Luke Skywalker en Han Solo. En hij is slim, charismatisch en grappig. Ik vond hem het beste personage in het scenario."

Promoafbeeldingen
Er zijn ook nog vier promo's vrijgegeven, die je hieronder kan bekijken. We zien (op volgorde): Kylo Ren (Adam Driver), Poe Dameron (Oscar Isaac), Rey (Daisy Ridley) en Captain Phasma (Gwendoline Christie).
Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair