Beluister de titelsong van Bond-film 'Spectre'

Sam Smith zal tijdens de voortiteling van de film te horen zijn.

Na een eerste teaser is 'ie eindelijk vrijgegeven, de titelsong van Bond-film Spectre. Bij Skyfall mocht Adele het nummer nog verzorgen en nu is het Sam Smith die de eer heeft gekregen. Zijn nummer Writing's on the Wall zal tijdens de voortiteling van de tweede Bond-film van regisseur Sam Mendes ten gehore gebracht worden.

Hieronder de video met het nummer, dat Smith naar eigen zeggen in zo'n twintig minuten schreef. "Ik was nooit eerder zo snel klaar met het schrijven van een lied," vertelde hij erover. Nu kun je dus luisteren naar het resultaat van zijn werk. Helaas staat het nummer nog niet op YouTube, dus kan je hem tot die tijd beluisteren via onderstaande BBC iPlayer, of doorsurfen naar de site van Spotify.





In Spectre krijgen we veel informatie over het verleden van James Bond (Daniel Craig). Hij krijgt in de film een mysterieus bericht uit zijn verleden en onderneemt daarom een missie naar Mexicostad en uiteindelijk Rome. Hij ontmoet tijdens zijn missie Lucia Sciarra (Monica Bellucci), de bloedmooie weduwe van een beruchte crimineel. Bond infiltreert bij geheime ontmoetingen en ontdekt de oorsprong van de sinistere organisatie SPECTRE.

Tegelijk speelt zich in het Verenigd Koninkrijk iets af dat het voorbestaan van de MI6 in gevaar brengt. Het nieuwe hoofd van het Centre for National Security, Max Denbigh (Andrew Scott), ziet het nut niet in van Bonds handelen, waarop M (Ralph Fiennes) moet vechten om in het voortbestaan van de organisatie te voorzien.

Naast Craig, Belluci, Scott en Fiennes zijn er in de film ook rollen voor Naomie Harris (Miss Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Léa Seydoux (Madeleine Swann) en Christoph Waltz (Franz Oberhauser). Vanaf 29 oktober in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair