Garrett Hedlund gelooft nog in 'Tron 3'

"Ik heb nog van niemand gehoord dat het project dood is."

Een paar maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat een vervolg op Tron: Legacy niet langer tot Disney's plannen zou behoren. Hoofdrolspeler Garrett Hedlund denk echter dat het derde deel alsnog tot de mogelijkheden behoort. Tegenover ComicBook.com liet de acteur weten dat de sequel wat hem betreft nog niet dood is.

"Ik heb nog van niemand gehoord dat het project dood is. Sinds we Legacy hebben gemaakt, weten we dat we nog een vervolg moeten maken, onder voorwaarde dat het niet wordt afgeraffeld. Disney had een goed verhaal nodig om ermee aan de slag te gaan. De nieuwe film zou dingen introduceren die minstens zo spannend zouden zijn als Legacy. Misschien zelfs wel spannender."

Hoofdrolspeelster Olivia Wilde is overigens van mening dat Tron 3 er niet meer zal komen en ook Bruce Boxleitner gelooft er niet meer in. Het leek er heel lang dat de opnames van de film, die Tron: Ascension zou moeten gaan heten, volgende maand van start zouden moeten gaan. Mocht Hedlund gelijk hebben, dan zal het in werkelijkheid natuurlijk een stuk langer duren voor de camera's gaan rollen.



NieuwsFilm

meest populair