Heeft Josh Brolin Ryan Gosling beledigd?

Hoewel er geen naam ter sprake kwam, oogt het er wel naar.

In de laatste uitgave van het blad Man of the World onthulde de 47-jarige acteur Josh Brolin het vermakelijk te vinden dat sommige acteurs iets te veel hun best doen om als een macho over te komen tijdens de opnames. De Amerikaan, die sinds de jaren '80 zijn vaders voetsporen heeft opgevolgd, zou daar alles van weten.

"Op de set zie ik zo nu en dan Hollywoodse schoffies, en dat vind ik wel grappig. Want het doet me dan weer aan mezelf denken. Maar nu ben ik de oude vent die zegt: 'Oh, gaaf, je hebt je leren jack aan en het kostte je 400 dollars, en je hebt hem verscheurd gekocht!"

Vervolgens sprak hij over één specifieke persoon. "Ik herinner me een gozer waarmee ik eens werkte, hij kwam uit Ontario, maar hij sprak als De Niro. Ik had zoiets van: 'Holy shit, hij doet werkelijk De Niro na. Weet hij dat ik het weet? Ik luister niet eens naar wat hij zegt.' Ik vind het wel fascinerend."

Op grond van diverse websites zou Brolin het over de 34-jarige Ryan Gosling hebben, waarmee hij aan Gangster Squad werkte in 2013. En laat het nou net zo zijn dat Gosling uit Ontario, Canada komt. Daarnaast heeft de partner van Eva Mendes al eerder ontsluierd dat hij opzettelijk een ander accent toepast.

"Op jonge leeftijd besloot ik dat een Canadees accent niet stoer klonk," meldde Gosling in 2010. "Ik vond dat jongens meer als Marlon Brando moesten klinken. Dus nu zit ik met een nep accent opgescheept waar ik niet vanaf kom, dus eigenlijk is het niet nep meer. Ik probeer het net als Madonna en Lady Gaga te doen, een nep accent toepassen dat je handelsmerk wordt."



NieuwsFilm

meest populair