Hugh Jackman: ''Wolverine 3 komt er pas als het script perfect is''

Hij bevestigt echter ook dat de opnames volgend jaar van start zullen gaan.

De eerste film was op zijn minst een gigantische teleurstelling te noemen, maar vervolg The Wolverine was een flinke stap in de goede richting. Hugh Jackman vindt dit ook en wil dat de derde Wolverine-film zijn zwanenzang wordt. Die film komt er dan ook pas als het script in perfecte staat is. Jackman vertelde Collider het volgende:

''Het voelt alsof ik harder werk dan ooit. Ik denk dat je net dat extra beetje wilt geven wanneer je aankondigt dat het je laatste keer zal zijn. Mensen vragen me hoe ik de rol los kan laten.... Ik kan dat alleen als ik elke dag mijn uiterste best doe om de studio over te halen de beste beslissingen te nemen. Nu ik voor mijzelf heb bepaald dat dit mijn laatste keer als Wolverine zal zijn, wil ik dan ook niet beginnen met opnames tot het script perfect is. Daarom wil ik ook niks verzekeren, tot ik pagina 115, 120 of wat het ook wordt, heb goedgekeurd.''

Jackman bevestigde ondanks al zijn perfectionisme dat de opnames nog steeds volgend jaar van start zullen gaan. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte.



NieuwsFilm

meest populair