De grootste trailers 'The Big Short', 'Angry Birds' en meer

Maar ook The Good Dinosaur, The Walk en Yakuza Apocalypse.

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van The Big Short, Angry Birds, Yakuza Apocalypse, The Walk en The Good Dinosaur bekijken.

The Big Short



Eén van de best bekeken trailerberichten vorige week was dat voor de film The Big Short. We kregen de eerste beelden te zien van de nieuwe film van regisseur Adam McKay, die rollen heeft voor grote namen als Brad Pitt, Ryan Gosling, Christian Bale en Steve Carell. In de film staan mensen centraal die een aandeel hadden in de kredietscrisis van de afgelopen jaren.

De reactie van Tk1989 laat wel zien hoe hooggespannen de verwachtingen zijn voor de film: "Nondeju wat een geweldige cast! En wat een heerlijke trailer ook nog! Moneyball was al geweldig en Pitt maakt geen slechte films meer de laatste tijd, dit moet wel een knaller worden!"



Angry Birds



Voor de eerste film rond de boze vogeltjes van spellenmaker Rovio zijn jullie verwachtingen minder hooggespannen. De eerste beelden van deze animatiefilm werden vrijgegeven en lieten een wat kinderachtig geheel zien. Niet gek, want de productie lijkt zich vooral te richten op een wat jonger publiek. Centraal staat in elk geval het verhaal achter de strijd tussen biggetjes en vogels.

Olrik wist in zijn reactie het sentiment ten aanzien van de film goed samen te vatten: "Dit is duidelijk gericht op kleine kinderen. De animatie ziet er mooi uit, maar als ik eerlijk ben kijk ik er niet echt naar uit."



Yakuza Apocalypse



Wellicht kijken jullie wel uit naar de nieuwe film van Takashi Miike, Yakuza Apocalypse. Deze compleet gestoorde film kreeg een red band trailer en draait om een jongeman die vampierachtige krachten krijgt na de dood van zijn Yakuza-baas. Zijn taak is om de moordenaars van zijn baas op te sporen, en in het geheel is een rol weggelegd voor een kung fu kikker.

Spawn999 heeft er in elk geval zin in: "Super!! Ziet er geweldig uit!!"



The Walk



Volgende week gaat de nieuwe film van regisseur Robert Zemeckis in première. Deze draait om een beroemde stunt, uitgevoerd door Philippe Petit. Zijn stunt was allesbehalve klein, want met een team van handlagers spande hij een koord tussen de twee World Trace Centre torens in New York, om er vervolgens gedurende een uur overheen te lopen. In het kader van de aankomende release werd onderstaande IMAX-trailer vrijgegeven.

Olrik wederom aan het woord: "Dit lijkt mij een erg goede film. De acteurs zijn fantastisch en alles ziet er behoorlijk mooi en geloofwaardig uit. Laat maar komen!"



The Good Dinosaur



Tot slot was er nog een trailer voor Pixars tweede film van het jaar, The Good Dinosaur. In deze nieuwe trailer kregen we voor het eerst de stemmen van de dino's te horen. De animatiefilm draait om een wereld waarin mens en dinosaurus samenleven. Apatosaurus Arlo moet samen met een jong mensenkind op een grote queeste.

Bilbo heeft er in elk geval zin in: "Ben hier best wel benieuwd naar. De animatie is weer eens top en de designs van de dino's zijn heel cartoonachtig en speels, wat me wel bevalt (de "realistische" dino's hebben we al vaak genoeg gezien)."



NieuwsFilm

meest populair