Denis Villeneuve in regiestoel (volgende) Bond-film?

De regisseur van Prisoners, Sicario en Blade Runner 2 heeft een grote wens.

Met iedere film die de Canadese filmmaker Denis Villeneuve aflevert groeit zijn naam. Binnenkort zien we van hem de misdaadfilm Sicario en hij mag binnenkort plaatsnemen in de regiestoel van het vervolg op de sci-fi klassieker Blade Runner uit 1982. Daarna volgt mogelijk Bond 25?

De regisseur zelf zou het wel zien zitten. Tijdens een interview met Comingsoon.net over Sicario zei Villeneuve: "Het is raar, maar ik begrijp dat ieder genre zijn eigen specifieke regels heeft, maar voor mij zijn het allemaal films. Ik doe graag andere dingen en ik was erg verheugd om een film te maken met meer actie. Ik ben opgegroeid met James Bond. Ik hou van James Bond-films. Ooit zou ik graag een James Bond maken. Actie is erg filmisch. Ik ben niet iemand die van dialoog houdt, ik ben iemand die van beweging houdt. Actie, als het goed gedaan wordt, kan erg poëtisch zijn en inhoud hebben."

Van Skyfall en Spectre-regisseur Sam Mendes is al bekend dat hij niet terugkeert voor een volgende Bond-film. Dus wie weet zien de maatschappijen in Villeneuve een perfecte kandidaat. Sicario draait vanaf 8 oktober en Spectre volgt zo'n drie weken later.



NieuwsFilm

meest populair