'Boyhood'-acteur Ellar Coltrane in 'The Circle'

Hij mag Emma Watsons ex leven schenken, die het niet zo met het gelijknamige bedrijf heeft.

Hoewel de opnames nog steeds bezig zijn heeft regisseur James Ponsoldt een nieuwe naam aan zijn The Circle toegevoegd, waarin al grote namen aan te treffen zijn, zoals Emma Watson en Tom Hanks. De nieuwe aanvulling is Ellar Coltrane, die we vorig jaar zagen opgroeien in het prijswinnende Boyhood. Hij zal de ex van Watsons karakter spelen.

Het verhaal, naar het gelijknamige boek van Dave Eggers uit 2013, volgt Mae Holland (Watson). Wanneer ze afstudeert vindt ze een positie bij internetgigant The Circle, welke alles in de wereld deelbaar en openbaar wil maken. Het is een machtig bedrijf dat geen interesse heeft in privacy. Zij willen alle informatie van de burgers online koppelen, waaronder e-mails, sociale media en bankgegevens, en zodoende één identiteit creëren. Mae is dolgelukkig dat ze voor hen mag werken, hoewel ze door de visie van The Circle mogelijk langzamerhand haar eigen identiteit kwijtraakt.

Tom Hanks zal een mysterieuze man spelen, genaamd Kalden. John Boyega treedt ook op, evenals Karen Gillan, Patton Oswalt en Bill Paxton. The Circle moet ergens in 2016 uitkomen, een specifieke datum is nog niet onthuld.



NieuwsFilm

meest populair