Algemeen

Titel van 'Playmobil'-film onthuld

En de productie is deze week van start gegaan.

door Rik Timmer op 30.09.2015 om 19:56 in Algemeen
Iets minder dan een jaar geleden vernamen we dat ON Entertainment werk ging maken van een film gebaseerd op de Duitse speelgoedlijn Playmobil, nu meldt Variety dat de productie zojuist van start is gegaan en dat er zodoende een titel bekend gemaakt is. De film van scenarist/regisseur Bob Persichetti zal Playmobil: Robbers, Thieves & Rebels gaan heten.

Het project is verder nog behoorlijk mysterieus. Qua verhaallijn en (stem)acteurs weten we nog niets, wel dat de prent volledig geanimeerd zal worden door ON Animation Studios. De bewindvoerders van ON Entertainment hebben ook verteld met de Deense Lego-films te willen concurreren, na het grootse succes vorig jaar van The Lego Movie, welke inmiddels aan diverse spin-offs leven heeft geschonken, zoals The Lego Batman Movie en de verwachtte Ninjago-prent. Naar verluidt zal Robbers, Thieves & Rebels de eerste titel in een franchise worden.

Het plastic speelgoed, bedacht door Hans Beck, werd in 1974 geproduceerd, met het oog gericht op de nostalgische, tinnen miniatuursoldaatjes. De film zal een budget bevatten dat tussen de 75 en 80 miljoen dollar valt. Aan het eind van 2017 kunnen we het Playmobil-avontuur in de bioscoop zien.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Die lego film was leuk, omdat lego leuk is... Playmobiel daarentegen is het domste speelgoed ooit, dus die laat dat maar zitten.

Roeltje

Avatar

Playmobil is inderdaad een van de lelijkste en slechtste soort speelgoed die er is vind ik. Dat sommige kinderen dit liever hebben dan LEGO... ik heb hier als kind nooit van gehouden, en het playmobil dat ik had speelde ik nooit mee. Het sloeg een beetje mijn creativiteit dood ofzo.

Ereptile

Avatar

Mijn voorkeur gaat ook meer naar Lego Smiley face Playmobil heb ik altijd een beetje als de rip-off gezien, en ook nooit als kind mee gespeeld.

Maar de Lego Movie had ook gewoon leuke en goede grappen. En wat ik bijzonder vond was dat de film een diepere verhaallijn met zich meedroeg Smiley face Dat maakte de film voor mij ook wel!

DeMuizenkoning

Avatar

Eens met de drie bovenstaande reacties, Lego is altijd al het leukere speelgoed van de twee geweest, en denk dat daarom ook lego al een goeie voorsprong heeft op beter scoren met films. The Lego Movie was geweldig (en had gewoon dubbel en dwars een oscar nominatie verdient) maar ik betwijfel ten zeerste of dit iets gaat worden...

Decepticon

Avatar

Ik vond het Lego speelgoed ook vele malen leuker dan Playmobil. Ik had meer van Lego, maar had ook wel wat van Playmobil.
En het is toch altijd wel de 'tegenhanger' van Lego geweest, het heeft dezelfde doelgroep en dezelfde soort playsets.

Maar ik vind de Lego film echt 3x niks, er zaten wel wat leuke dingen in, maar ik vind hem verder gewoon niet leuk en ik vind hem ook niet goed.
Dus deze Playmobil film laat al helemaal links liggen.

Ed Crane

Avatar

Banned "Die lego film was leuk, omdat lego leuk is... Playmobiel daarentegen is het domste speelgoed ooit, dus die laat dat maar zitten."


+10

Playmobiel is voor kinderen die te dom zijn om te bouwen, of die nog niet de motoriek hebben fijn genoeg voor Lego.

NieuwsFilm

meest populair