Titel van 'Playmobil'-film onthuld

En de productie is deze week van start gegaan.

Iets minder dan een jaar geleden vernamen we dat ON Entertainment werk ging maken van een film gebaseerd op de Duitse speelgoedlijn Playmobil, nu meldt Variety dat de productie zojuist van start is gegaan en dat er zodoende een titel bekend gemaakt is. De film van scenarist/regisseur Bob Persichetti zal Playmobil: Robbers, Thieves & Rebels gaan heten.

Het project is verder nog behoorlijk mysterieus. Qua verhaallijn en (stem)acteurs weten we nog niets, wel dat de prent volledig geanimeerd zal worden door ON Animation Studios. De bewindvoerders van ON Entertainment hebben ook verteld met de Deense Lego-films te willen concurreren, na het grootse succes vorig jaar van The Lego Movie, welke inmiddels aan diverse spin-offs leven heeft geschonken, zoals The Lego Batman Movie en de verwachtte Ninjago-prent. Naar verluidt zal Robbers, Thieves & Rebels de eerste titel in een franchise worden.

Het plastic speelgoed, bedacht door Hans Beck, werd in 1974 geproduceerd, met het oog gericht op de nostalgische, tinnen miniatuursoldaatjes. De film zal een budget bevatten dat tussen de 75 en 80 miljoen dollar valt. Aan het eind van 2017 kunnen we het Playmobil-avontuur in de bioscoop zien.



NieuwsFilm

meest populair